FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Corespondență din Italia » Prima reacție a lui Viorel Moldovan după confirmarea înțelegerii cu Auxerre: "Nu sunt nici primul, nici ultimul antrenor care face asta"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 13:18

Viorel Moldovan a oferit azi prima reacție după confirmarea plecării la Auxerre după Campionatul European din Franța.

"Sunt onorat de interesul lui Auxerre. Nu sunt nici primul, nici ultimul care anunță că pleacă de la o echipă. Au fost alții mai mari decât mine într-o asemenea situație precum Guardiola. Băieții sunt profesioniști nu au de ce să fie afectați.

8 e locul
pe care-l ocupă Auxerre în Ligue 2

E prematur să vorbesc acum dacă voi lua fotbaliști români la Auxerre. Ne concentrăm pe ce e aici acum, nu vreau să intrăm mai mult în detaliu din respect pentru jucătorii naționalei. Jucătorii naționalei sunt profesioniști și nu sunt afectați de plecarea mea", a declarat Viorel Moldovan pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  27 Mai 2016, 15:52
Postat de sibelius pe 27 Mai 2016, 15:22

Ei nu au fost afectati nici de venirea ta, de plecare cu atat mai putin.

Fain !

dinamo100
dinamo100  •  27 Mai 2016, 15:44

Bravo Vio! Cred ca e un contract bun intr-un campionat puternic. Oricum, e mult mai bine decat pe la vreo Voluntari, Rapid, Chiajna sau alte echipe de pe maidanul Ligii 1.

sibelius
sibelius  •  27 Mai 2016, 15:22

Ei nu au fost afectati nici de venirea ta, de plecare cu atat mai putin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează