FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO Alexandru Pașcanu, cucerit de atmosfera creată de Mirel Rădoi: „E foarte ușor să te adaptezi în acest lot”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2019 11:35

Alexandru Pașcanu, fundașul central al naționalei de tineret și a lui Leicester, e încântat de atmosfera pe care Mirel Rădoi a creat-o.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

„Mai avem un meci, suntem pregătiți pentru el. E important să câștigăm, trebuie să terminăm cu un moral bun. Am pierdut cu Spania, dar am făcut un meci bun. Au fost mulți băieți noi care s-au ridicat la așteptările cerute. Am căpătat încredere după prestația de atunci.

S-a văzut că avem o bază bună. Putem construi în jurul siguranței defensive și să facem meciuri mult. Suntem un grup foarte unit. E foarte ușor să te adaptezi, toată lumea e de treabă”, a declarat Alexandru Pașcanu

 

„Mă simt bine alături de Adrian Rus în centrul apărării, am avut meciuri importante împreună, în această formulă. Contează și faptul că domnul Rădoi a jucat fundaș central, ne ajută foarte mult. Ne dă sfaturi prețioase”

„Nu pot spune în cuvinte emoția pe care o simt când ascult imnul României. Cred că toți colegii mei simt asta, e o mândrie să îmbraci acest tricou”Alexandru Pașcanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează