FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // VIDEO Ionuț Radu, concurs de penalty-uri cu Ricardo Grigore și Andrei Vlad » Imagini demențiale :)

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 23 martie 2019 16:32

Mirel Rădoi a programat astăzi o sesiune de antrenament pentru naționala sub 21 de ani. Ionuț Radu, Ricardo Grigore și Andrei Vlad au participat la un concurs de penalty-uri.

  • Vlad Nedelea și Raed Krishan, reporterul, respectiv fotoreporterul Gazetei Sporturilor, sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Voia bună domină cantonamentul „tricolorilor mici” din Spania. Căpitanul Ionuț Radu a fost din nou în centrul atenției, câștigând competiția ad-hoc de lovituri de la 11 metri. 

Dinamovistul Ricardo Grigore i-a lansat provocarea, dar a ratat toate cele 3 lovituri. Ultima tentativă a fost o „scăriță”, repinsă cu capul de portarul lui italienilor de la Genoa.

La final, fundașul dinamovist a glumit pe seama bunului său prieten: „Am vrut să îi dau moral. Este colegul meu și am vrut să îl ajut. Are nevoie, e cam timorat când mă vede. Și el e dinamovist. A uitat de unde a plecat? Cine l-a ajutat în viață? La Steaua a fost așa și el, dar la Dinamo s-a lansat”.

VIDEO cu penalty-urile

 

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA // EXCLUSIV 10 lucruri inedite din viața nonconformistului Ionuț Radu » Ce replică de agățat folosește: „Trebuie spusă în șoaptă” ;)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează