FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 1-4

Cornel Dinu face o radiografie tăioasă după eşecul cu polonezii: "Să mai vîndă nişte copilaşi cu 300.000 de euro!"

Chițu a evoluat
la Malaga pe
un post
nefamiliar, în
banda dreaptă
Chițu a evoluat la Malaga pe un post nefamiliar, în banda dreaptă

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 22:04

Fostul selecţioner ironizează jocul şi postura de căpitan a lui Găman, pune un semn de întrebare asupra prezenţei pe teren a lui Chiţu şi Alibec


- Domnule Dinu, cum s-a văzut de la Bucureşti acest 1-4 cu Polonia?
- Distractiv! O partidă îndoielnică, al cărei singur scop a fost să mai scoată la lumină nişte copilaşi din ăştia care mai pot fi vînduţi cu 300.000 - 400.000 de euro. Se mai aruncă în faţă un Chiţu, un Alibec! Un meci de mercato din care nu ne-am ales cu nimic pentru viitor.

- Aţi rostit două nume de la Viitorul, vi se pare că selecţionerul a făcut un bilet de favoare pentru Hagi?
- E sistemul "încercarea moarte n-are", numai că, din păcate, concluziile sînt dramatice după meciul acesta cu polonezii.

"Anamaria Prodan să joace la 6 din 49, cum să vorbească de Iordănescu?"
- Au fost jucători folosiţi pe posturi nefamiliare, gen Alexe sau Chiţu, Măţel a părut depăşit...
- Ce rost mai au observaţiile astea, dacă-l pui căpitan pe Găman, care are circumferinţa piciorului la fel ca a braţului?! Iar Alexe ce să facă dacă n-a primit mingi? Îngrijorător e că nu văd nici o strategie, iar preocuparea primordială e să mai aducem pe tarabă nişte băieţi care şi-au demonstrat limitele. Ce să mai discutăm cînd trăim într-un fotbal în care a ajuns Anamaria Prodan să-şi dea cu părerea despre Iordănescu?!

- Vă referiţi la ironiile cu sistemul 3-6-1 inventat de fostul selecţioner?
- Ea e obişnuită cu cifra 6 de la loto, cînd joacă la 6 din 49, că ştiu că le plac pariurile! Mi se par inadmisibile comentariile pe care le face, dar e şi vina presei că o bagă în seamă. Poate a vrut să vorbească despre adevăratul sistem cu cinci fundaşi, pe care eu l-am adus la "naţională", cu Dan Petrescu - Prodan - Belo - Mihali - Selymes, preluat apoi de ceilalţi selecţioneri.

- Cum se întrevede "dubla" cu Ungaria şi Olanda după eşecul cu Polonia?
- Convingerea mea e că, la Budapesta, o să avem viaţă foarte grea, mai ales dacă se va juca pînă la urmă cu spectatori. Maghiarii au echipă în creştere. Iar de Olanda sîntem departe!


"Dacă eşti antrenor al echipei naţionale, trebuie să te intereseze şi rezultatul, chiar dacă e vorba de partide amicale"
Anghel Iordănescu, fost selecţioner

"N-am ce să comentez despre meciul cu Polonia. Să comenteze specialiştii şi Piţurcă, fiindcă el răspunde de rezultatele naţionalei!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


13 partide a stat Cornel Dinu pe banca echipei naţionale, înregistrînd 7 victorii, două remize şi 4 înfrîngeri

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (36)
flaviu79
flaviu79  •  04 Februarie 2013, 20:43

N-a murit alcolistul asta?

kos_tyn
kos_tyn  •  04 Februarie 2013, 18:41

ASA E! ana maria prodan e de vina pt. ca la meciul cu cehoslovacia ei jucau in 9, noi in 11; ei marcau 5 noi 2

dnbstep
dnbstep  •  04 Februarie 2013, 16:52

Se mai aruncă în faţă un Chiţu, un Alibec! zice Cornelush....dar de un Alexe - Nica - Balgradean - Grigore nu zice nimic? sau aia sunt 5-600.000? hahahahaha retrogradareaaa va mananca

Vezi toate comentariile (36)
Comentează