FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

EXCLUSIV / VIDEO Cornel Dinu a făcut praf doi titulari ai României: „După nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal” + „Nu poate fi primit nici în Camora napoletană”

Fostul selecționer al echipei naționale, Cornel Dinu (74 de ani), i-a criticat în termeni duri, în direct la GSP Live, pe George Pușcaș (27 de ani, atacant) și Mario Camora (36 de ani, fundaș), după prestația acestora din meciul Kosovo - România, scor 0-0 +35   FOTO
Fostul selecționer al echipei naționale, Cornel Dinu (74 de ani), i-a criticat în termeni duri, în direct la GSP Live, pe George Pușcaș (27 de ani, atacant) și Mario Camora (36 de ani, fundaș), după prestația acestora din meciul Kosovo - România, scor 0-0

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 00:30 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 01:22

Fostul selecționer al echipei naționale, Cornel Dinu (74 de ani), i-a criticat în termeni duri, în direct la GSP Live, pe George Pușcaș (27 de ani, atacant) și Mario Camora (36 de ani, fundaș), după prestația acestora din meciul Kosovo - România, scor 0-0, din preliminariile EURO 2024. De altfel, fotbalistul de la CFR Cluj s-a și accidentat în minutul 22 și a părăsit terenul, fiind înlocuit de Deian Sorescu. 

VIDEO. Cornel Dinu: „După nume, cred că Pușcaș e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal”

Primul luat în colimator a fost vârful italieenilor de la Genoa, despre care Cornel Dinu spune că a fost total ineficient în ultimii ani la echipa națională. 

„Eu am o părere rezervată în ceea ce îl privește pe Pușcaș, care și după nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal. Pe un atacant trebuie să scrie gol. Din acest punct de vedere, Pușcaș a contribuit foarte puțin în ultimii ani la echipa națională”, a declarat Cornel Dinu, în direct la GSP Live. 

Cornel Dinu: „Camora nu poate fi primit nici măcar în Camora napoletană sau în cea din Sudul Italiei”

Cornel Dinu a comentat și titularizarea lui Camora, în detrimentul lui Raul Opruț, fundaș stânga care nu a fost în lot pentru meciul de la Priștina. Legenda lui Dinamo consideră că Andrei Borza (17 ani), stoperul de la Farul, ar fi trebuit chemat în detrimentul lui Camora la acțiunea din această lună. L-a ironizat pe jucătorul de la CFR Cluj, despre care a spus că nu ar avea loc nici în Camora (n.r. - mafia) din Sudul Italiei. 

„Camora nu poate fi primit nici măcar în Camora napoletană sau în cea din Sudul Italiei. Nu înțeleg naturalizarea unui astfel de jucător, la vârsta de 36 de ani. 

Sorescu a făcut față în momentul în care a intrat, dar aruncarea în joc a unor fotbaliști tineri, precum Opruț sau Borza, ține de credința unor antrenori care au trăit, care respectă fotbalul și care știu că nu există bucurie mai mare pentru un antrenor decât să promovezi anumiți jucători tineri.

Și la echipa națională, și la club, Camora se accidentează mai mult. E mai mult accidentat decât joacă. Selecționarea și aruncarea lui în luptă mi se pare fără pic de logică”, a completat fostul mare jucător al lui Dinamo. 

Cornel Dinu, după Kosovo - România: „Este foarte greu să ne calificăm”

În continuare, Cornel Dinu a analizat șansele României de a se califica la turneul final de anul viitor. Consideră că Israel are o echipă mai bună decât România, dar elevii lui Edi Iordănescu pot compensa prin atitudinea avută în teren. Israelienii au revenit de la 0-1 cu Belarus și au câștigat cu 2-1, în prelungiri. 

„Mi s-a părut mai bine organizată și cu mai multă dispoziție echipa noastră națională. A meritat acest punct scos în deplasare. Mie mi s-a părut mult mai bine angajată și mai omogenă echipa României. 

Cred că, dacă ne gândim la ocazia lor din prelungiri, dar și la faptul că au avut 4 ocazii în repriza a doua, e un rezultat care ne dă și nouă puțină șansă. Bineînțeles, și cu un dram de noroc. 

În continuare este foarte greu să ne calificăm, ținând cont de Elveția și de Israel, și ea o țară cu jucători care evoluează în echipe bune ale Europei. Vrând, nevrând, trebuie să recunoaștem că avem șansa a treia și să ne gândim că unul a fost meciul cu Kosovo pe terenul de la Priștina și altul va fi acasă, la București, contra lor”, a concluzionat Cornel Dinu. 

Clasamentul grupei României din preliminariile EURO 2024 

Citește și: 

Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”

Porți închise cu Israel?! Ultrașii din Uniți sub Tricolor, EVACUAȚI din cauza unei scandări interzise în Kosovo + torțe aruncate pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  17 Iunie 2023, 23:03
Postat de legio.sud pe 17 Iunie 2023, 18:55

În timpul mesei dar negustat deci are dreptate …

Ai haz.

legio.sud
legio.sud  •  17 Iunie 2023, 18:55
Postat de elgabri pe 17 Iunie 2023, 10:03

Nea Dinu era inainte sau dupa masa ??

În timpul mesei dar negustat deci are dreptate …

legio.sud
legio.sud  •  17 Iunie 2023, 18:54
Postat de daniel280 pe 17 Iunie 2023, 17:04

Nu am jucat nimic ! Kosovo merita victoria. Am scos Un egal cu noroc. Cu Mirel Radoi jucam fotbal. De ce Kosovo poate juca Asa si noi nu putem sa o facem . Totusi avem jucatori talentati ! Cu tot respectul Kosovo nu e o mare echipa! Parca am fi jucat cu Spania Sau Franta. Foarte fricosi suntem ! Romania trebuie sa joaca fotbal nu doar sa stea la ciupeala. Am ajuns sa ne bucuram de 0-0 cu Kosovo! Rau am ajuns ! Daca facem egal in Elvetia inseamna ca FRF se va Bucuresti si lauda de parca am fi castigat campionatul mondial. Luati exemplul acestui Kosovo cum joaca frumos cu pase ocazii ! Si sunt o Tara mica de pana in 2 milioane de oameni. Nu trebuie sa mai jucam la 0-0 si inchis. Trebuie jucat ofensiv si cu tupeu macar cu echipele astea gen Kosovo, Israel chiar si cu Elvetia de ce nu . Decat sa stam Asa sa ne aparam pt Un 0-0 si in minutul 90 sa Luam gol si sa pierdem mai bine jucam sa avem ocazii , faze de joc frumoase , ca daca pierdem tot 0 puncte in dreptul nostri! Luati exemplul Lui Radoi de la meciul cu Austria . Am intrat peste ei ! Ne-am batut de la egal cu ei si am castigat! Poate o sa vada cineva vreodata si o sa realizeze ca trebuie schimbat ceva , daca nu e jale . Daca nici acum nu ne vom califica din grupa Asta atunci ar fi mai bine sa ne lasam de fotbal. E o grupa abordabila spre usoara ! Hai Romania!

Lasă limbajul de lemn : “ cu tot respectul Kosovo e o echipă mică “ !!! Bă tu înțelegi ce spui ? Kosovo ăștia au aliniat aseară 5-6 fotbaliști ( nu jucători ) care adunat aveau o cota de 35-40 mil. € evoluează la Napoli ( campioana Italiei ) , Sevilia , Torino , etc. MiQiri ( Sevilia ) cotat la 20 mil. … așa că să lăsăm orgoliul nejustificat ,fără argumente , aseară Kosovarii trebuiau să câștige fără dubii dar ghinionul lor și norocul nostru au vrut altfel …

Vezi toate comentariile (6)
Comentează