FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-0

Cornel Dinu nu se dezminte » Cum a caracterizat evoluția lui Keșeru cu Grecia: ”Solo de tobă și fluier”

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

E expresia pe care Cornel Dinu a folosit-o la Dolce Sport pentru a caracteriza prestația lui Keșeru.

Fostul selecționer Cornel Dinu a avut din nou o prestație debordantă la Dolce Sport, la fel ca și după întîlnirea de la Budapesta. Keșeru și Budescu au fost primii doi jucători intrați în vizorul lui Mister. Despre Claudiu: "A interpretat o partitură total falsă, un solo ceva între tobă și fluier". Iar despre atacantul Astrei: "A cîntat la nai parcă o doină a lui Zamfir".

"Raț a greșit toate centrările"

Nu s-a ferit să fie acid și la adresa selecționerului vizavi de jucătorii pe care a contat în dubla cu Ungaria și Grecia: "E cumva surprinzător, la experiența lui, să mizeze pe fotbaliști ieșiți din formă sau care nu evoluează la club. Valoarea celor care nu joacă e discutabilă, iar dacă nu sînt nici într-un moment favorabil nu ai nici un fel de garanții. Îți permiți, de exemplu, să folosești un Hagi sau un Mutu dacă traversează o eclipsă de formă, fiindcă pot compensa cu certitudine prin valoare. Dar dacă n-ai nici calitate, nici nu intri la club, e un semn de întrebare. Tu, ca selecționer, îți pui cuie în pantofi!".

Și căpitanul Raț a trecut prin filtrul lui Dinu: "Te pune pe gînduri situația în care căpitanul, adică omul de la care aștepți să dea tonul, greșește toate centrările. A dat aproape de fiecare dată în adversar".

"Cînd ai 12 șuturi la poartă și numai două pe poartă, pericolul se transferă către spectatori"
Cornel Dinu

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
oldkid
oldkid  •  08 Septembrie 2015, 16:43

O spun si aici: In sportul asta si de altfel in orice sport modul "acum ori niciodata" nu functioneaza. COnsider ca e un indemn la stagnare si e teribil ca e continut in Imnul Romaniei. Ce e ciudat e ca se repeta de 3 ori acest "acum ori niciodata" in primele 2 strofe si in penultima.Nu ma intelegeti gresit, e un imn puternic, imi iubesc tara si sunt mandru ca sunt roman dar ceva e in neregula cu grupul asta de cuvinte. Nu poti juca fotbal din minutu 1 pana in min 90 fara rabdare, cu stress si tratand fiecare moment ca si cum ar fi ultimul din viata ta si mai mult invocand presiunea mass media, a suporterilor, etc. Inteleg ca e multa pasiune dar hai sa ne facem naibii un plan ca nu mai pacalim pe nimeni cu vrajeli ieftine, limbaj al corpului bizar si in general actorie de 2 lei si lipsa de naturalete. Fotbalisti, ati uitat de ce v-ati apucat de fotbal in primul rand ! : )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează