FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Cornel Dinu, tiradă la adresa lui Daum și a lui Burleanu: "S-au întâlnit muncitorii cu ucenicii. Ne conduce un propagandist prăduitor și turnător"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 22:37

Cornel Dinu a lansat o serie de critici foarte dure la adresa selecționerului Christoph Daum și a președintelui Răzvan Burleanu, după ce România a remizat pe teren propriu cu Danemarca, 0-0 în preliminariile CM 2018. 

Cornel Dinu l-a caracterizat pe Daum drept "Munchausen din filmele cu armata germană care lua şuturi în fund de la marea armată învingătoare Roşie" și a afirmat despre Burleanu că este un "propagandist prăduitor şi turnător".

"Acest Munchausen din filmele cu armata germană care lua şuturi în fund de la marea armată învingătoare Roşie. Cel puţin 4 jucători nu aveau ce să caute la naţională. Selecţia a fost făcută prost, iar pregătirea partidă asemenea.

Am considerat că de data aceasta s-au întâlnit muncitorii cu ucenicii fotbalului. Danemarca mi-a amintit de echipa pe care o întâlneam în 1970-80 şi căreia îi dădeam 3 sau 4-0. Noi am fost ucenici conduşi prost.

Acest neamţ care nu are nicio treabă cu rigorile fotbalului german a spus înainte de meci că vom ataca şi când nu vom avea mingea. Dacă ai o urmă de bun simţ, după ce s-a întâmplat la meci, îl trimiţi acasă.

A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului, care îl perie pe acest neamţ, explicându-ne ce planuri a făcut în sufragerie. Acest propagandist prăduitor şi turnător a venit în mijlocul fotbalului şi îl distruge. Nu există un plan coerent de atragere de fonduri sau de dezvoltare", a spus Cornel Dinu la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ultra_tei
ultra_tei  •  28 Martie 2017, 08:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  28 Martie 2017, 08:00

C.Dinu isi aduce aminte de suturi in fund,pentru ca a luat si el dupa un 2-5 cu Cehia.Se cunoaste ca a fost la Dinamo echipa securitatii.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  28 Martie 2017, 07:15

CHIAR NIMENI NU STIE CA ACEST *** BURLEANU A IMPUS SELECTIA LA NATIONALA PRIN ACOLITII LUI(secunzii lui DAUM)!!!Direciva tovarasului BURLEANU a fost clara:cat mai putini de la Steaua,si aducerea unor jucatori de la diverse echipe care a caror conducatori sa-l sustina la....akegeri!!!"***"SE INSEALA AMARNIC!!!AFARA,DEMISIA!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează