FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Suedia și Spania: Alibec și Budescu sunt surprizele

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 12:31

Cosmin Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Suedia și Spania din preliminariile EURO 2020. Selecționerul a pregătit surprize importante, printre care convocările „giurgiuvenilor” Constantin Budescu și Denis Alibec sau absența portarului Ionuț Radu.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Rezultatele bune obținute de Astra și pofta de joc arătată de excentricul duo din ofensiva lui Bogdan Andone au dus la două reveniri neașteptate. Ultimul meci al lui Denis Alibec în tricoul „tricolor” a fost eșecul amical cu Olanda, scor 0-3, pe 14 noiembrie 2017. Constantin Budescu a prins ultimele minute într-un egal alb, cu Muntenegru, în grupa din Liga Națiunilor. Meciul s-a jucat pe 7 septembrie 2018

Lotul anunțat de Cosmin Contra

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 65/0) Florin Niță (Sparta Praga 2/0), Silviu Lung (Kayserispor 3/0)

Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Romario Benzar (Lecce, 18/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 3/0), Ionuț Nedelcearu (FC UFA, 7/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 12/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj, 22/4), Ianis Hagi (Genk, 8/0), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 20/1), Tudor Băluță (Brighton, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 2/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 9/2), Florinel Coman (FCSB, 1/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 35/10), Constantin Budescu (Astra Giurgiu, 12/5)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 36/13), George Pușcaș (Reading, 12/6), Florin Andone (Galatasaray, 25/2), Denis Alibec (Astra Giurgiu, 9/1)

Clasamentul în grupa României

Cosmin Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Suedia și Spania: Alibec și Budescu sunt surprizele

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI: 

George Pușcaș, ofertă uluitoare! Mirel Rădoi l-a dat de gol pe atacant: „Sper să nu se supere pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
doubleti
doubleti  •  08 Noiembrie 2019, 17:15
Postat de alexbibirica1 pe 08 Noiembrie 2019, 15:30

Si eu i-as fi convocat pe Budescu si Alibec.Nu inteleg convocarile lui Tosca si Razvan Marin . Sa nu-l chemi pe Chipciu mi se pare ca doreste raul nationalei.

***??? Chipciu nu a mai jucat de 6 luni un meci oficial. De unde ai scos-o?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  08 Noiembrie 2019, 15:30

Si eu i-as fi convocat pe Budescu si Alibec.Nu inteleg convocarile lui Tosca si Razvan Marin . Sa nu-l chemi pe Chipciu mi se pare ca doreste raul nationalei.

adriann_
adriann_  •  08 Noiembrie 2019, 15:09
Postat de cpt.ahab pe 08 Noiembrie 2019, 14:50

Poate că nu se încadrează în sistemul lui tactic, mai știi?! Nu orice jucător bun poate fi și util. Țin minte cât încurca Ibrahimovic jocul Barcei, în anul în care a evoluat acolo! A marcat ceva goluri, dar nu s-a potrivit deloc în peisaj.

Hai sa fim seriosi. Nici macar nu zice nimeni ca il chemai sa fie titular, dar sa nu ai un jucator ca Bicfalvi IN LOT (macar pentru a putea schimba sistemul in timpul jocului, in caz ca lucrurile merg prost etc) e o aberatie. Asta bineinteles daca luam in calcul nivelul lotului, pe unde joaca sau mai ales pe unde nu joaca unii convocati etc.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează