FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra a anunțat lotul preliminar pentru amicalele cu Chile și Finlanda » 2 mari surprize pe lista lui "Guriță"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 21:48

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat în această seară lotul preliminar pentru partidele amicale cu Chile și Finlanda, din 31 mai și 5 iunie. 

"Tricolorii" se vor reuni pe 27 mai, la Mogoșoaia. Pe 31 mai, de la ora 17:00, România se va duela cu Chile în Hartberg(Austria), în timp ce duelul cu Finlanda va avea loc pe 5 iunie, la ora 20:30, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. 

Cele mai mari surprize din lot sunt reprezentate de aparițiile lui Adrian Stoian, mijlocașul lui Crotone, și George Pușcaș, vârful lui Novara. Lotul preliminar, format din 28 de jucători, va mai suferi însă modificări.

În lot nu e prezent însă niciun jucător de la Dinamo, în ciuda declarațiilor de azi ale lui Florin Bratu, care se aștepta ca 4 jucători să fie selecționați.

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 49/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj, 2/0), Romario Benzar (FCSB, 11/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 25/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 1/0), Mihai Bălașa (FCSB, 2/0), Alin Toșca (Benevento, 11/0), Nicușor Bancu (CS U Craiova, 2/0)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 1/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 2/0), Dragoș Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 9/4), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 21/7), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 5/1), Dennis Man (FCSB, 1/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 34/4), Alexandru Mitriță (CS U Craiova, 2/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 14/1), Adrian Stoian (Crotone, 1/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 25/5)

Atacanți: George Țucudean (CFR Cluj, 4/1), George Pușcaș (Novara, 0/0), Alexandru Băluță (CS U Craiova, 4/1)

Vezi și: S-au pus în vânzare biletele pentru amicalul România - Finlanda » Cât costă cel mai ieftin tichet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
maxp
maxp  •  19 Mai 2018, 18:27

Incredibil! Ani de zile Alexandru Maxim n-a fost chemat pe motiv ca nu joaca la echipa de club, a ratat Euro 2016 in dauna lui Chipciu. Bun, nu e in lot nici acum, dar pe cine vedem in lot?! Pe Alexandru Chipciu. Hai sa le numaram minutele celor 2 in ultimele 3 luni, sa vedem care a jucat mai mult. Cred ca e o dovada clara a implicarii impresarilor in selectiile echipei nationale. Ma bucur ca in sfarsit dupa atata timp il vedem pe Adrian Stoian in lot. Ma bucura si convocarea lui George Puscas. In rest, aceeasi strategie de 2 bani, ne cramponam de niste jucatori ce nu aduc niciun aport de zici ca-s generatia de aur. PS: Vad ca Florin Andone a fost taxat repede si el, daca nu cumva e accidentat, ca am vazut ca n-a fost in lot la ultimul meci al echipei de club.

340719932955222
Ion Ionescu  •  13 Mai 2018, 11:51

Lipseste Torje la "caterinca"si cel mai bun fotbalist al momentului,Alibec. Cred ca Dl. Contra s-a consultat cu Daum.

425731240965213
Viorel Chirca  •  13 Mai 2018, 00:51

Nu stiu de ce il contestati pe Contra in momentul asta....todeauna ne certam ca de ce l a luat pe cutarita care nu are valoare si nu l a luat pe cutarita care sparge tot in liga doua la greci....ca antrenorul nu are staif si viziune...ca aia ca aia....sincer oricare antrenor roman care are deja o carte de vizita afara nu va prelua nationala....motivul este simplu ...nu are ce selectiona....avem jucatori mediocrii...chiar si asa zisele vedete din lot sunt jucatori mediocri in ziua lor cea mai buna....nu avem decat sa asteptam vremuri mai bune si sa speram ca mai multi oameni din elita fotbalului ii urmeaza exemplul lui hagi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close