FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

4 nume propuse de Florin Bratu pentru națională: "Îl asigur pe Contra că sunt pregătiți!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 18:39

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul lui Dinamo, propune 4 nume din propria echipă pentru viitoarele acțiuni ale primei reprezentative: "Îl asigur pe Contra că sunt pregătiți".

"Da, mă aştept să fie jucători de la Dinamo convocaţi la echipa naţională. Dacă atunci când am venit am zis că i-am găsit demoralizaţi, acum mi se pare că nu se mai pune problema.

Pe Daniel Popa, Sergiu Hanca, Dan Nistor, de ce nu și pe Robert Moldoveanu îi văd convocaţi. Dacă şi Cosmin Contra va considera că are nevoie de jucătorii de la Dinamo, îl asigur că sunt pregătiţi din toate punctele de vedere. Ştiu pe ce mă bazez când spun asta, pentru că îi văd crescând de la meci la meci", a declarat Florin Bratu, în cadrul unei conferințe de presă.

România - Finlanda se joacă marți, 5 iunie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. Cel mai probabil, "tricolorii" vor mai disputa un amical cu selecționata statului Chile, în cantonamentul sud-americanilor din Austria, la sfârșitul lunii mai. 

4 goluria reușit Daniel Popa pentru Dinamo în acest play-out. Moldoveanu și Hanca au înscris de câte trei ori.

Citește și:  FRF, aproape de a stabili un nou amical » O echipă cu vedete de talie mondială vrea să joace cu România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  11 Mai 2018, 22:01

Nu il "vad" decat pe Moldoveanu!

spinoza
spinoza  •  11 Mai 2018, 21:25

Du-te Bratule si culca-te! E plina liga a II-a cu talente la fel de bune sau mai bune ca cele propuse de tine!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2018, 19:29

Ne lasi cu astia ? Nistor joaca cat de cat, Moldoveanu e de viitor dar are nevoie de 5 ocazii singur cu portarul sa bage un gol. Hanca...ma abtin sa comentez despre el ca joaca in ultimul hal de la inceputul sezonului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează