FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 6 IUNIE, ORA 21:00 , TVR 1

Cosmin Contra e încrezător: "România face un meci mare şi bate în Lituania"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional Cosmin Contra s-a referit la meciul pe care naţionala României îl va disputa în deplasare cu Lituania şi a prefaţat debutul lui Răzvan Lucescu pe banca reprezentativei.

"Chiar dacă nu mai sunt la echipa naţională, sunt cu sufletul lângă băieţi. Sunt sigur că vor face un meci mare şi vor învinge. E un nou început şi sunt convins că vor încerca să învingă în fiecare meci care a mai rămas din această grupă.

Şansele sunt infime, dar baieţii vor da totul să termine cu fruntea sus aceste preliminarii. Am încredere că Răzvan Lucescu va face treabă bună la echipa naţională".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Iunie 2009, 21:50

Eliberata de presiunea calificarii, dornica de afirmare, intinerita si cu orgoliul ranit, echipa Romaniei are sansa sa demonstreze ca ceea ce s-a intamplat in meciul tur a fost o pura intamplare, ca echipa Romaniei s-a schimbat si trebuie sa fim respectati. Daca vor bate cu 4-0 acolo, demonstratia ar fi completa. Daca vor obtine doar victoria, e bun si asa, baietii vor avea tot sprijinul romanilor. Va tinem pumnii stransi si speram sa ne reprezentati cu demnitate. Toata increderea in Razvan

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Iunie 2009, 18:56

Dar cand ai jucat tu (ma rog, impropriu spus asa) de ce nu ati batut?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează