FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra îi răspunde lui Florin Tănase: „Cine mă cunoaște știe foarte bine asta” + Ce se va întâmpla cu jucătorul de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 11:26

Selecționerul Cosmin Contra i-a răspuns lui Florin Tănase, care a declarat că merita să fie chemat printre „tricolori” și că la echipa națională s-a format un climat antistelist. Contra susține că nu-i poartă pică lui Tănase și chiar e dispus să-l cheme în continuare la națională dacă va avea nevoie de el.

  • România va debuta în preliminariile pentru Euro 2020 în Suedia sâmbătă, de la ora 19:00, meci transmis de Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Nu am ce să comentez la părerea unui jucător care, nu ştiu în ce context a făcut această declaraţie. Păi, dacă eram dinamovist erau 3-4 jucători care sunt la Dinamo sau cât mai mulţi pe care puteam să îi iau de la Dinamo, erau în lotul naţionalei. Nu iau decizii pe culoarea de pe tricoul pe care îl au jucătorii. Nu iau decizii în funcţie de declaraţii, indiferent cum a făcut această declaraţie.

Florin a fost pe lista aia în care am analizat anumite calităţi pe care le are adversarul şi am ajuns la concluzia că Florin în aceste două meciuri să nu facă parte din lot. Este unul dintre jucătorii care, probabil, dacă se întâmplă ceva în aceste zile, poate să vină la echipa naţională. Deci nu e un jucător care nu a fost în vizorul echipei naţionale sau care nu e în vizorul nostru”, a spus Contra la TV Telekom Sport.

„Cine mă cunoaşte ştie foarte bine că indiferent de ce presiuni sunt sau lucruri care se spun, deciziile le iau în funcţie de ce cred. Nu au existat presiuni şi, chiar dacă au existat, nu îmi iau deciziile în funcţie de aceste presiuni. E normal că fiind antrenor la echipa naţională nu pot să mulţumesc pe toată lumea” Cosmin Contra

Citește și:

Ioan Andone îl înfundă pe Florin Tănase: „Dacă eram selecționer, mă gândeam dacă îl mai chem la națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează