FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:45

Cosmin Contra îi spune PAS lui Dan Nistor și vine cu o soluție ultra-ofensivă: "Va trebui să atacăm cu Muntenegru!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 19:46

Cosmin Contra, selecționerul României, nu îl consideră pe Dan Nistor soluția optimă pentru mijlocul naționalei României și pregătește o formulă ofensivă pentru debutul din Liga Națiunilor. 

  • România - Muntenegru se joacă pe 7 septembrie, ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană", Ploiești.

"Ne pune probleme suspendarea lui Răzvan Marin. Dan Nistor este pe o listă, așa cum sunt mulți jucători. Avem mai multe soluții pe postul lui. Poate și Nicolae Stanciu să joace lângă un închizător. Va trebui să atacăm, Muntenegru este o echipă compactă, pe care trebuie să o deschidem. Are un stil asemănător și cu cel al Serbiei. Poate nu au talentul lor, dar muntenegrenii sunt mult mai organizați.

Atât Stanciu, cât și Budescu au dat un randament foarte bun sub comanda mea. Am în minte și un Bicfalvi, i-am trimis felicitările mele. Este o soluție bună, cu impact puternic și în faza ofensivă", a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport.

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
maxp
maxp  •  23 August 2018, 10:43
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 23 August 2018, 09:18

nistor n-a fost o optiune ptr. tine nici cand erai la dinamo asa ca las-o balta,el fiind jucator la creatie ,ofensiv ,nicidecum inchizator in fata fundasilor .toata povestea e cusuta cu ata alba .

Pai gandeste-te cam cum poti caracteriza un antrenor care iti da replica ca nu-l cheama pe unul pt ca trebuie sa atace intr-un anumit meci. Pai ce face, nu mai cheama fundasi sau inchizatori, ca trebuie sa atace? Eu credeam ca de-aia se cheama vreo 23 de jucatori sau cati or fi, ca sa ai acoperite toate posturile. Ca asa il intreb de ce a adus 4 portari, tot pt partea ofensiva?! Adevarul e ca e greu sa faci performanta cu oameni care de-abia scot 3 cuvinte pe gura si care habar nu au sa dea niste argumente solide in legatura cu propriile decizii, pai discursurile lui Contra sunt inferioare calitativ acelor discutii despre fotba ale batranilor pe care-i mai auzi prin autobuz.

6..6..6
6..6..6  •  23 August 2018, 10:13

Ce credeti ca va face Contra cu o generatie de pierzatori-amatori? NIMIC! Aveti sperante? Sinteti navi... Indiferent pe cine ar alege rezultatul va fi acelasi! Justificarile cum ca unul sau altul dau randament sub el inseamna a te imbata cu apa chioara. Scoateti orice jucator din echipa nationala si nimic nu se va intimpla. Sfinta mediocritate e la ea acasa.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 August 2018, 09:23
Postat de maxp pe 23 August 2018, 00:55

O generatie de neuitat la care nu se poate renunta asa usor. Cum sa renunti la acei "dinozauri" care au adus atata glorie nationalei! Pai mai repede se renunta la Hagi decat la astia.

astia sunt toti jucatori super ofensivi ! bine ca l-a luat ca fundas pe balasa, linia de fund e super prin aducerea lui .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează