FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA. Cosmin Contra, nemulțumit: „O muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei” » Ce spune de Rădoi

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 15:24 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 15:34

Cosmin Contra, fostul selecționer al României, a comentat eșecul „tricolorilor” cu Islanda, „1-2 în barajul pentru EURO 2020.

Antrenorul lui Dinamo, care a condus naționala României în preliminariile EURO 2020, a analizat problemele primei reprezentative și prestația din meciul cu Islanda.

„A fost o muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei în 90 de minute. Noi românii supraevaluăm succesele, nu am câștigat de o asemenea manieră demult așa cum am făcut-o în Austria, iar echipa arătase bine. Antrenorul naționalei este cu ei acolo, știe ce probleme medicale apar. Din cauza accidentărilor lui Dragoș Grigore și Chiricheș, au apărut jucători fără experiență în locul lor, iar la noi din păcate, se vede că 3-4 absențe contează foarte mult. 

Mă așteptam la altceva, ca echipa să arate mult mai bine. Dar s-a văzut că naționala Islandei este mai obișnuită cu asemenea meciuri. Sigurdsson este un jucător de clasă mondială, joacă la cel mai înalt nivel. Din păcate am fost neinspirați în prima repriză, iar la 2-0 nu am mai putut să revenim. În partea secundă, dincolo de acel penalty primit, nu am pus poarta adversă în pericol în niciun moment Am fost însă foarte lenți pe faza de atac, nu am avut practic șuturi pe poartă.

Acum nu trebuie să trecem în partea cealaltă, el trebuie să fie sprijinit în continuare. Susținerea mea o are. S-a văzut până acum munca lui Mirel Rădoi, chiar dacă am fost neinspirați în acest meci”, a declarat Cosmin Contra la Realitatea Sportivă.

Pușcaș este pe primul loc acum în Championship și are șanse să promoveze în Premier League. Băluță odată cu transferul la Dinamo Kiev poate juca meci de meci în Champions League. Mă aștept ca anul ce vine toți să se impună la echipele de club și să vină apoi cu încredere la echipa națională 
– Cosmin Contra  

VIDEO Mirel Rădoi: „Am văzut că mi se cere demisia! Nu cred că este cea mai bună decizie. Abia așteptăm să criticăm”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din vestiarul naționalei: „Alte interese, presiuni, războaie"

Ce rău stăm! Statistica asta ne reconfirmă că avem o națională de mâna a doua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
853246084756615
Marcel Popa  •  11 Octombrie 2020, 19:21

Matura Ungaria pe jos cu noi ,mai bine asa.De o vreme tot calificari se promit.Actuala echipa trebuie pensionata si adusi tineri ,ei sant viitorul.

csaba
csaba  •  11 Octombrie 2020, 18:46

Apropo ce pregătire are Rădoi, ce rezultate îl recomandă, federația și-a bătut joc de antrenori ca Gigi becali și nimeni cu un nume în fotbal nu mai vrea la națională și nici la Gigi.

csaba
csaba  •  11 Octombrie 2020, 18:41

Ce pretenții poți avea să te califici când n-ai un șut pe poartă, ne lamentăm că arbitrii nu ne dau 11 metrii, cum să deie când mai mult se tăvăleau pe jos decât să joace, e și vina arbitrajului din campionatul nostru, îi lăudăm pe jucătorii care păcălesc arbitrii, sau arbitrii sunt păcăliți de bună voie ca să câștige o anumită echipă, anul acesta Craiova, ia numărați câte puncte au primit de la arbitrii, și cum s-a comportat în singurul meci de calificare pentru cupele EU.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează