FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din vestiarul naționalei: „Alte interese, presiuni, războaie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 14:51 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 15:04

Răzvan Lucescu (51 de ani), antrenor la Al Hilal și fost selecționer, a fost invitat  la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Emisiunea este în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Selecționer în perioada 2009-2011, Lucescu a dat detalii despre mandatul de pe banca naționalei și a acuzat faptul că au existat probleme mari în jurul primei reprezentative.

- Răzvan, regreți vreun moment că ai acceptat să preiei naționala României?
- Nu! A fost un câștig experiența de la națională. După domnul Copos, a fost a doua mare presiune căreia a trebuit să-i fac față și pe care a trebuit s-o gestionez. M-a învățat foarte multe lucruri acea perioadă. Nu știu dacă a venit prea devreme naționala pentru mine, dar acolo au fost foarte multe ciudățenii în timpul acela. Plecând de la faptul că era o generație de talent, dar care nu obținuse mare lucru. Acea generație se ducea pe o pantă în jos, dispăreau jucătorii de pe la cluburile mari, chiar dacă erau Chivu, Mutu şi Marica. 

- Ai fost și contestat de unii.
- Lumea nu a avut răbdare, au fost și alte interese, presiuni, războaie. Când se creează o atmosferă negativă, foarte ușor era afectată și echipa. Au fost și niște neșanse, și meciuri cu greșeli de arbitraj. Însă, repet, am spus-o de mai multe ori: când am plecat eu, echipa națională avea șanse de calificare după acel 3-0 cu Bosnia! Nu mi-a părut niciodată rău de deciziile pe care le-am luat. Chiar dacă la un moment dat am înțeles că am luat o decizie greșită, am mers înainte.

VIDEO Răzvan Lucescu: „Lumea nu a avut răbdare, au fost și alte interese, presiuni, războaie"

- Copos a fost patronul care a pus pe tine cea mai mare presiune?
- Da și i-am și mulțumit pentru chestia asta! De exemplu, sunt convins că dacă aș da timpul în spate, acum, la cum sunt eu în momentul acesta, m-aș fi comportat diferit. Și vreau să vă spun ceva. Asta am citit-o. Cei care au ajuns să aibă succes mai întâi au trecut prin foarte mari frustrări. Foarte mari! Și au știut să le gestioneze și acestea i-au împins în sus, la succes. Și așa este! Dacă la primul insucces te lași doborât și ești dărâmat de o altă frustrare, te pierzi. Însă dacă te ridici de fiecare dată și capeți determinare și ambiție, ai șanse de reușită. Pentru noi, antrenorii, e clar: vom avea mereu parte de frustrări și trebuie să știm să le depășim!

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Giovanni Becali a făcut praf un fotbalist al României: „Cum să joace?! Dacă i-l arăți lui Mourinho, nu-l interesează”

Ce rău stăm! Statistica asta ne reconfirmă că avem o națională de mâna a doua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1957137307895129
Iulian Ene  •  11 Octombrie 2020, 17:34

Ptiu, naivul de mine credeam ca ne zice cum s-a musamalizat accidentul mortal din '91 pe filiera babacu-sau -Dinamoul- Militia, acum ca-s oricum, prescrise fapte de haaat. #GeorgicaMiu

dinamofurata
dinamofurata  •  11 Octombrie 2020, 17:32

"Gigi Becali a împărțit pe nerăsuflate aproape 1.000 lei, în aproximativ 30 de secunde, atât cât se putea observa pe înregistrare. Cel mai fericit a fost un bucureștean care a primit o banconotă de 200 lei, considerându-se chiar un norocos. Gigi Becali nu a ocolit pe nimeni: a oferit bani tuturor celor care s-au aflat în drumul său din biserică la portiera mașinii." /// Postacii de pe gsp si-au luat leafa. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johanisoaia
johanisoaia  •  11 Octombrie 2020, 17:07

unde sunt dezvaluirile incredibile?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează