FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

EXCLUSIV // VIDEO Decarul unei candidate la play-off, întrebat dacă ia în calcul o revenire la națională: „A trecut!”

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 15:45 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 19:26

Cosmin Matei, 32 de ani, mijlocașul lui Sepsi, este titular incontestabil la covăsneni, dar a mărturisit că nu ia în calcul deloc că ar putea fi o soluție pentru prima reprezentativă: ”Să meargă la Euro cei care au muncit, care au calificat echipa”

Sepsi are din nou speranțe la play-off după instalarea neamțului Bernd Storck și victoria acestuia din partida de debut în Liga 1, 2-1 cu Dinamo. Formația din Sfântu Gheorghe este la 3 puncte de locul 6, ocupat acum de U Cluj, va fi o luptă teribilă pentru play-off, mai exact pentru ultimele două locuri, în condițiile în care FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova și Rapid par că își vor asigura prezența în top 6 fără mari probleme.

Unul dintre jucătorii esențiali ai covăsnenilor este mijlocașul Cosmin Matei, 32 de ani, om important și în mandatul lui Storck, așa cum a fost și cu Cristiano Bergodi, și cu Liviu Ciobotariu. Decarul lui Sepsi este la al doilea sezon la echipă.

Cosmin Matei, cel mai înjurat jucător de la Sepsi de către dinamoviști: „Eu asta le urez!”
SEPSI - DINAMO
Cosmin Matei, cel mai înjurat jucător de la Sepsi de către dinamoviști: „Eu asta le urez!”

14goluri și 8 assist-uri a adunat Cosmin Matei la Sepsi în 66 de meciuri

Cosmin Matei, sinceritate debordantă: „Nu mă gândesc deloc la echipa națională, nu mi-a trecut prin cap”

Chiar dacă este un fotbalist important la echipa ce-a câștigat Cupa României și ultimele două Supercupe, Matei a mărturisit că nu-și face iluzii că ar putea reintra în circuitul naționalei. A fost la toate selecționatele de juniori, la vremea lui, apoi a adunat două selecții la prima reprezentativă.

Chestionat de GSP.ro vizavi de acest subiect, al naționalei, Cosmin a fost sincer: ”Nu, nu mă gândesc la acest lucru! Să meargă cei care au început și au calificat echipa, cei care merită, cei care au muncit pentru calificare. Nu mi-a trecut prin cap, nici nu cred că îmi va trece. A trecut vremea mea (râde)! Acum, nu mai este”.

4goluri și 2 assist-uri a reușit Matei în acest sezon la Sepsi în 21 de partide în toate competițiile

Cosmin Matei este surprins de echipa națională: „Mai mult decât se aștepta oricine”

La câteva zile după ce sorții ne-au plasat într-o grupă la Euro 2024 cu Belgia și cu Slovacia, apoi a treia adversară urmând a se alege dintre Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda, mijlocașul central al lui Sepsi are așteptări mari de la echipa națională.

”Arată bine (echipa), se vede că au format un grup frumos, unit, bravo lor! Felicitări celor ce-au mers pe acest grup, pe chestia asta. Jos pălăria, au făcut mai mult decât se aștepta oricine! Au parte de o grupă accesibilă, se putea mult mai rău. Cred că vor face o figură frumoasă, le ținem pumnii”, a reacționat Matei pentru GSP.ro.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Goncalo Gregorio, interviu pentru GSP.ro: „Nu doar cred, știu asta!” » Mesaj pentru suporteri: „Nu ne ajută să gândească negativ”

EXCLUSIV // VIDEO Prima impresie a germanului Bernd Storck despre România: „Frig și Dracula! Un personaj faimos, copiii mei vor dori să viziteze când vor sosi aici”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Decembrie 2023, 20:08

...sa terminati inaintea farului ...

Rotidana
Rotidana  •  06 Decembrie 2023, 19:48

La cat de neserios a fost la viata lui ma mir ca se mai pune problema prezentei in Nationala Romaniei. Smecheras da Bucale...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close