FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Olăroiu, declarație surprinzătoare despre preluarea echipei naționale: „Cât de animal aș putea să fiu să fac așa ceva?”

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 16:56 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 17:09

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenorul lui Jiangsu Suning, exclude categoric varianta de a deveni în viitorul apropiat selecționerul naționalei României. Motivul? Prezența pe banca tehnică a lui Mirel Rădoi, „copilul său de suflet”.

Numele lui Cosmin Olăroiu s-a vehciulat de fiecare dată când postul de selecționer al României a rămas vacant. Tehnicianul plecat din România în urmă cu 13 ani nici nu se gândește să intervină peste actualul antrenor al „tricolorilor”. 

„Selecţionerul României este familia mea, este copilul meu, cum aş putea să mă gândesc că aş dori să fiu selecţionerul României în locul unui copil de-al meu? (n.r - Mirel Rădoi).

Cum aş putea să fac lucrul acesta? Cât de animal aş putea să fiu?”, a afirmat Olăroiu, într-un interviu pentru TV Telekom Sport. 

Cosmin Olăroiu e în prezent antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning. A mai antrenat la FC Național, Steaua, Poli Timișoara, FCSB, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al-Ahli, dar și la naționala Arabiei Saudite.

VIDEO. Cum a fost motivat Romeo Surdu de către Cosmin Olăroiu, înaintea finalei de Cupă împotriva lui Dinamo

Citește și alte știri de actualitate:

Atac devastator al lui Cornel Dinu la adresa Anamariei Prodan: „Tentează mai mult cu spatele, are comportament de canal. O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră"

Ioana Simion, după nunta-surpriză cu Ilie Năstase: „Mi-a spus că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  17 Iunie 2020, 17:41

Daca Radoi ar fi demis nu vad care ar fi problema ca Olaroiu sa ii ia locul. Daca nu trage sfori pentru ca Radoi sa fie demis, nu vad nicio peoblema. Motivul lui Olaroiu este insa altul. Cum sa renunte el la salarii de milioane de euro pentru a veni la Nationala? Nu a facut-o in trecut si nu cred ca o va face nici in viitorul prea apropiat.

bogat
bogat  •  16 Iunie 2020, 18:22

Olaroiu e o mantra a presei sportive romanesti. Nu ca e antrenor rau, dar daca tot am luat-o pe linia antrenorilor tineri sa-l lasam pe Olaroiu sa-si vada de cariera lui in Orient. Si mai sunt si altii care ar merita atentie, au CV in campionate europene si pe care nu-i intrebati asa de des daca vor sa preia nationala: Boloni, Dan Petrescu, Rednic. Ca sa nu mai spun ca nu prea se mai vad diferente intre valoarea lui Olaroiu si cea a lui Sumudica. Iar ultimul antreneaza totusi in prima liga din Turcia, un campionat mult mai tare decat campionatele arabe si prima liga din China acolo unde-si face Olaroiu veacul de vreo 14 ani incoace.

fibra
fibra  •  16 Iunie 2020, 17:58

Oli, ce poti sa te astepti de la nimeni in drum?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează