GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CĂSĂTORIE

Ioana Simion, după nunta-surpriză cu Ilie Năstase: „Mi-a spus că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință”

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani +19   FOTO
Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 17:10 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 17:27

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-au căsătorit religios imediat după ce partenera fostului tenismen depusese actele de divorț.

Situația s-a întors la 180 de grade și relația dintre cei doi s-a îmbunătățit considerabil.

„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile, a spus Ioana Năstase, conform spynews.ro.

„Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”
Ilie Năstase

+15 FOTO

FOTO Căsniciile lui Ilie Năstase » Fostul lider ATP a ajuns la cea de-a cincea căsătorie: cu cine a rezistat cel mai mult

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
22cea
22cea  •  17 Iunie 2020, 18:50
Postat de mandpv964 pe 16 Iunie 2020, 18:28

Pe Ilie il doare la basca de comentariile voastre... Trage pe "cosor" pustoaice la care voi n - o sa ajungeti vreodata.. Saraciilor...

Pustoaice de 50 de ani cu copii acasa !!!

22cea
22cea  •  17 Iunie 2020, 18:49
Postat de mal. pe 16 Iunie 2020, 19:19

Înțeleg că au mers in fața Sfântului Altar cu planul ăsta de derbedei? De ce simt nevoia pramatiile să pozeze in oameni credincioși? Iată unde am ajuns... și tema apare in toate revistele, gazetele... mi-e rusine că am citit-o!

Ma tu esti popa !?!?

22cea
22cea  •  17 Iunie 2020, 18:47

Si mizeria asta de articol sta aici de vreo doua saptamani .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează