FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cosmin Olăroiu, tentat să preia naționala: „Burleanu știe numărul meu. Dar eu nu mai am răbdare” » Care crede că e problema României

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 07:52 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 08:46

Cosmin Olăroiu (51 de ani), proaspăt campion al Chinei, a analizat situația de la echipa națională și lasă de înțeles că, dacă i s-ar propune, ar prelua banca „tricolorilor”.

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro

Antrenorul celor de la Jiangsu Suning este de părere că, în acest moment, e nevoie de o reconstrucție la echipa națională și că Guvernul României trebuie să investească în sport, după modelul Ungariei.

„Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii Federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie, de entuziasm, de ambiţie. Iar astea vin de la cineva tânăr. 

Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare! Îmi doresc să fac ceva acum.

 Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere. Dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României. 

După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază? ", a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport.

În Ungaria cine a investit? Guvernul! Oamenii ăia se gândesc că sportul e un ambasador al ţării şi poate aduce un plus de imagine. Au înţeles mai bine decât noi ce trebuie făcut. Nu sunt în măsură să discut despre asta, pentru că nu sunt acolo de mult timp 
– Cosmin Olăroiu

VIDEO România, obligată să câștige cu Norvegia! Totul despre meciul din Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Victor Pițurcă, cerut înapoi pe banca României: „Jocul a fost dezastruos! Nu-mi place nimic la Rădoi”

Mirel Rădoi are la dispoziție lotul complet doar 5 ore per meci: „Nu e un alibi pentru nimeni, e o realitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
robotzel
robotzel  •  14 Noiembrie 2020, 18:21
Postat de albalbastru72 pe 14 Noiembrie 2020, 13:55

Sincer,tu crezi ca Olaroiu daca are scoala de fotbal(daca!) se bazeaza pe ea sau pe zecile de hoteluri cumparate acum 2 ani pe litoral pe sume astronomice?

Eu nu înțeleg de ce va doare pe voi ce bani are Olariu sau cate hoteluri sau daca are sau nu școala de fotbal. In toate tarile din universul asta sportul este încurajat. Nu trebuie să investească statul cu trebuie sa încurajezi firmele să sponsorizeze. Dar cum sa vina un privat să investească în sport daca statul concurează cu alte echipe. Concurența nu mai este loială in acest fel. Aici se strica totul. Cum sa vrei că privat să investești în x echipa daca vei concura cu y, z, t și m echipa care este sponsorizată din bani publici iar echipa are stadion garantat din bani publici.

946199078754644
Tavi A'visi  •  14 Noiembrie 2020, 18:12

Nu o sa mearga nimic in Romania deoarece suntem numai la dat Spaga . Parintele da Spaga, Jucatorul da Spaga si Impresarul la fel da Spaga. Deci in Romania cu doua cuvinte : Joaca Spagari!.. FIX PIX Cumetrie nimic altceva.

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Noiembrie 2020, 13:55
Postat de cornelcc pe 14 Noiembrie 2020, 13:48

Ai idee cate baze sportive are Olaroiu in Bucuresti? Ai idee ca detine o “scoala de fotbal” ? Tot in Bucuresti. Evident ca sunt intrebari retorice, atata timp cat esti fan craiclonutza, nu ai habar pe cce lume traiesti. Si apoi, banii castigati pe munca lui, ii investeste unde si cum vrea, ca oricine altcineva. Si daca ar avea nevoie de ub consilier financiar pe investitii, nu cred ca te-ar amgaja pe tine.

Sincer,tu crezi ca Olaroiu daca are scoala de fotbal(daca!) se bazeaza pe ea sau pe zecile de hoteluri cumparate acum 2 ani pe litoral pe sume astronomice?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează