FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Pițurcă, cerut înapoi pe banca României: „Jocul a fost dezastruos! Nu-mi place nimic la Rădoi”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 17:10 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 17:31

Florin Răducioiu a analizat prestația României în mandatul lui Mirel Rădoi și crede că acesta nu ar trebui să continue pe banca naționalei și în preliminariile Campionatului Mondial.

Fostul atacant din Generația de Aur a criticat în mai multe rânduri naționala lui Rădoi și crede că Victor Pițurcă (64 de ani) este varianta ideală pentru România. Piți a mai fost selecționer în trei mandate: iunie 1998 – decembrie 1999, decembrie 2004 – aprilie 2009 și iunie 2011 – octombrie 2014. A calificat România la EURO 2000, EURO 2008 și a contribuit la calificare la EURO 2016.

Nu sunt optimist în aceste partide, pentru că jocul de ansamblu al României din aceste două luni a fost aproape dezastruos şi rezultatele în consecință. Sunt pesimist, îmi pare rău să spun. Nu-mi place nimic, nici declaraţiile lui, nici ce vrea să ne arate și nici jocul de care a spus el. Sunt niște trăsături pe care noi românii nu le avem şi asta mă face să fiu pesimist.

Nu cred că a antrenorul ideal României pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Aş vrea un antrenor care să aducă un joc cât mai realist la echipa naţională, adică prudenţă, concentrare în apărare. Piţurcă, da, Piţurcă! Pentru că pe mine mă interesează ca echipa naţională a României să fie prezentă acolo, să participe la turneele finale.

Rădoi încă e un antrenor foarte tânăr şi cred că trebuie să fie mult mai înţelept şi mult mai inteligent”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport după amicalul România - Belarus 5-3.

VIDEO Dezvăluiri despre Rădoi: „Din ce știu, Mirel va pleca la Craiova”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Pleacă Mirel Rădoi? Anunțul FRF după victoria cu Belarus: „Îmi asum ce spun!”

„Tricolorii” lăudați de Ilie Dumitrescu după victoria cu Belarus: „Au avut personalitate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Noiembrie 2020, 10:40

Ba neica, daca nu e de unde, nu e de unde, ce mai! Puteti aduce voi pe tata antrenorilor.Inca n-ati priceput ca un antrenor devine mare doar atunci cand are jucatori buni? Daca imi dat pe mana o echipa cu Ronaldo, Messi, Lewandowski, un portar ca ala de la Milan, 1-2 mijlocasi de top si 2 fundasi asisderea, eu sunt al mai *** antrenor de pe lumea asta. Piturca, ce sa faca un expirat ca Piturca? Nu-l aducem si pe tata Puiu? Pe Contra, ca e pe faras? Ne furam caciula cu un campionat de ***, cu o federatie de toata jena, cu patroni circari, cu jucatori care nu-s in stare sa fuga pe teren. Trebuie terminata odata finantarea din banii publici, ca e furt pe fata. O echipa din orice sport trebue sa traiasca din finantatori si sponsori particulari, din bilete vandute la spectatori, din materiale sportive distribuita catre fani. Restul, cine nu poate, la groapa de gunoi. Ce s-a castigat ca au cocolosit-o pe Dinamo si nu a retrogradat? Cade anul asta, daca nu facem 20 de echipe sau cate trebuie. Si voi ziaristii, decat cu batul prin gard si poze cu cururi goale, habar n-aveti de fotbal si va inghesuiti sa va dati cu parerea asa cum vi se comanda. Jenant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  13 Noiembrie 2020, 05:09

Ce dracu să facă Puțircă, ca din egaluri nu ne calificam și cu apariția VAR-ului sau dus șansele de victorii din offside.

121485566429067
Dan Dunca  •  12 Noiembrie 2020, 22:35

*** ăsta și cu fotbalul lui greoi și primitiv!Lăsați-l pe Radoi, va face în timp o națională performanță cu care ieși să câștigi un trofeu,nu doar așa de dragul de a fi și noi prezenți și acolo nici nu ieșim din grupe....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează