FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 5-3

Primele impresii ale lui Stoichiță după meciul naționalei: „Nu știu când am marcat ultima dată 5 goluri” + detalii despre discuția pe care o va avea cu Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 13:56

Mihai Stoichiță (66 de ani) a analizat în direct la Pro X meciul disputat de echipa națională împotriva Belarusului și a vorbit despre discuția pe care o va avea cu Mirel Rădoi (39 de ani) după meciurile din Nations League.

  • Mirel Rădoi pregătește meciurile decisive din Nations League, contra Norvegiei și Irlandei de Nord. „Tricolorii” încă au șanse matematice să urce o poziție în grupă, până pe locul 2. Pentru asta trebuie să câștige ambele partide rămase și să profite de jocul rezultatelor.
  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Stoichiță s-a arătat deranjat de criticile primite de România după amicalul cu Belarus și este de părere că trebuie evidențiate părțile pozitive după această partidă pentru a putea obține rezultate bune cu Norvegia și Irlanda de Nord: „A intervenit o ușoară relaxare în a doua repriză, cred că de asta am luat și trei goluri. Eu nu știu când am marcat noi ultima dată cinci goluri într-un meci. Trebuie să fim realiști, nimeni nu se gândește că vom marca și în poarta Norvegiei cinci goluri, dar e important să prestăm un joc bun duminică. Chiar și în meciul pierdut cu Austria am jucat bine. Am avut multe șanse de a marca.

Ar fi două rezultate foarte bune să facem egal cu Norvegia și să batem Irlanda de Nord. Comparativ cu meciurile tur, ar fi mult mai bine. E important și pentru coeficient. Aseară am avut o echipă în prima repriză cu jucători care joaca meci de meci la echipele lor de club. Eu cred că Mirel are de unde sa aleagă, chiar și pentru apărare. De ce îl judecați pe Mitrea după un penalty făcut? Mitrea și Nedelcearu au marcat 3 goluri aseară”.

„Nu s-a stabilit data discuției cu Rădoi”

Stoichiță a vorbit și despre discuția pe care o va avea cu Mirel Rădoi împreună cu conducerea FRF după meciurile din Nations League: „Nu s-a stabilit nicio dată de discuție cu Mirel Radoi. Nu va fi o comisie tehnică, nici nu avem voie să facem. Cred că o astfel de analiză trebuie făcută în fiecare an”.

Fostul selecționer Cosmin Contra, despre amicalul naționalei: „La politică și la fotbal ne pricepem toți”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Mirel Rădoi, pe picior de plecare de la echipa națională: „Din câte știu, va merge la Craiova”

„Tricolorii” lăudați de Ilie Dumitrescu după victoria cu Belarus: „Au avut personalitate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  12 Noiembrie 2020, 14:07
Postat de ciprianh pe 12 Noiembrie 2020, 13:56

Suntem atât de rau dacă e ok sa dam 5 și sa luam 3.... într-un amical cu Belarus.

Ia vezi ultimele rezultate cu Belarus(de pe vremea lui Razvan Lucescu incoace...

ciprianh
ciprianh  •  12 Noiembrie 2020, 13:56

Suntem atât de rau dacă e ok sa dam 5 și sa luam 3.... într-un amical cu Belarus.

chromophobia
chromophobia  •  12 Noiembrie 2020, 13:51

Cu armenia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează