FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO EXCLUSIV Mirel Rădoi, pe picior de plecare de la echipa națională: „Din câte știu, va merge la Craiova”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 10:26 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 12:48

Florin Prunea (52 de ani), component al „Generației de Aur” a României, a declarat că Mirel Rădoi (39) va părăsi echipa națională pentru CS U Craiova.

Într-o intervenție la emisiunea GSP Live, fostul portar Florin Prunea a confirmat GSP, care a scris despre faptul că Mirel Rădoi va părăsi postul de selecționer pentru a o prelua pe CS U Craiova, locul 2 în Liga 1. Totodată, Prunea spune că România are nevoie de un antrenor experimentat pentru a face performanță, însă angajarea unui astfel de tehnician i se pare improbabilă din cauza componentei financiare. 

Florin Prunea: „Din câte știu, Rădoi va pleca la Craiova”

„Eu cred că pleacă. Dacă dorim performanță, ne trebuie un antrenor cu experiență. Dacă vrem urna a treia sau a patra... Dacă se dorea să ne calificăm la Campionatul European organizat și de noi, cred că puneam un antrenor precum Dan Petrescu sau Hagi. Dar ei pun condiții când vin, nu așa... iar FRF, în colapsul financiar care se află din cauza acestor rezultate, nu cred că își permite. 

Nu vrea să iau din meritele lui Rădoi, care este un antrenor foarte bun, dar dacă aș fi în locul lui, mi-aș vedea de treabă. Din câte știu eu, va merge la Craiova”, a declarat Prunea în direct la GSP Live.

Dan Udrea a identificat 6 motive pentru care numirea lui Rădoi la Craiova ar avea sens

  • Filosofia lui, axată pe un joc ofensiv, nu se potrivește în acest moment la echipa națională, fiindcă n-are jucătorii potriviți. Iar marea problemă este că nici nu vrea să se abată de la principiile lui.
  • Lotul Craiovei e unul care-i va oferi lui Mirel posibilitatea de a-și implementa ideile: joc pe atac, pressing sus, un modul 4-3-3 în care echipa și evoluează de mai mulți ani.
  • Cu naționala, el se află în fața unor preliminarii de Mondial pe care scrie "misiune imposibilă". La Craiova, în schimb, se bate pentru câștigarea campionatului! 
  • Chiar el a spus că "indiferent dacă mă voi califica sau nu la Mondial, FRF să caute alt selecționer fiindcă eu nu mai rămân. Vreau să antrenez zi de zi". Plăcere pe care o va regăsi în Bănie, care-i oferă posibilitatea de a produce fotbalul pe care îl gândește.
  • Este oltean! N-a jucat la Universitatea, dar a făcut-o la Extensiv. Are sânge fierbinte de Oltenia, ar putea fi extrem de repede asimilat ca un om de-al Craiovei.
  • Va lucra, după 20 de ani, cu Sorin Cârțu, care l-a descoperit și promovat. Atunci când nimeni nu știa cine e Mirel, Sorinaccio, acum președinte la CS U, l-a adus la Extensiv.

VIDEO. Mirel Rădoi: „Nu mi-am dat seama, am crezut că Belarus joacă în 6 oameni”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

NOTE GSP » Man și Tănase, printre cei mai slabi + Cum s-au descurcat debutanții

Telefonul primit de Mirel Rădoi înaintea amicalului cu Belarus: „Vă dau o informație în premieră. I-am spus două lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ioan1964
ioan1964  •  12 Noiembrie 2020, 19:52

ducaca-se mai REPEDE ,oriunde dar sa nu mai stea un antrenor la NATIONALA care a luat BACU cu mare greutate iar licenta de antrenor si-a procurat-o in R.MOLDOVA! Asa antrenor sa pui pe banca tehnica a reprezentativei Romaniei de fotbal!?

deusdat
deusdat  •  12 Noiembrie 2020, 17:33

Free Mititelu!

jony_10
jony_10  •  12 Noiembrie 2020, 17:10
Postat de talpaiadului pe 12 Noiembrie 2020, 15:50

Vai de capul vostru, nu va poate spala toata apa Jiului in vecii vecilor de hotia si nedreptatea pe care ati facut-o intregii Romanii fotbalistice prin infiintarea si sustinerea odioasei clone pesediste!

Vai de capul vostru ca încă va mai uitați în gura unui nenorocit care nu a câștigat în viata lui un proces și care nu deține nimic în acest moment legat de Universitatea Craiova.. Dar voi îl urmați ca sectanții.. Bine ca am scăpat de voi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close