FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20

Costin Curelea a anunțat lotul naționalei U20 pentru duelul cu Germania, din Elite League

Costin Curelea (centru). 
Foto: Facebook @ Echipa națională de fotbal a României
Costin Curelea (centru). Foto: Facebook @ Echipa națională de fotbal a României

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 11:30 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 11:47

Costin Curelea (39 de ani), selecționerul naționalei U20 a României, a anunțat lotul pe care l-a convocat pentru meciul contra reprezentativei similare a Germaniei, din Elite League. 

  • România U20 - Germania U20 se joacă pe data de 17 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Meciul va fi live pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, dar și pe platforma frf.tv

România ocupă locul 4 în clasamentul Elite League după 4 meciuri disputate. „Tricolorii” le-au învins pe Cehia și Anglia, de fiecare dată cu scorul de 2-0, și au pierdut cu Portugalia, 1-2, și Norvegia, 0-5. 

Marius Șumudică a răbufnit și a plecat din fața reporterilor: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc” + „Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”
INTERVIU
Marius Șumudică a răbufnit și a plecat din fața reporterilor: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc” + „Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”

Costin Curelea a anunțat lotul naționalei U20 a României pentru duelul cu Germania, din Elite League 

La acțiunea din luna noiembrie, naționala U20 a României se va duela doar cu Germania, pe stadionul Municipal din Sibiu. Duelul are loc vineri, 17 noiembrie. 

În continuare, lotul anunțat de selecționerul Costin Curelea, potrivit frf.ro

  • Portari: Robert Popa (U Craiova 1948)Alexandru Borbe(US Lecce / Italia)Ștefan Lefter (Corvinul Hunedoara)
  • Fundași: Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Dan Sîrbu (Farul Constanța), Botond Gergely (AFK Csikszereda), Ștefan Duțu (CS Afumați), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Alexandru Șuteu (FC Unirea Dej), Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău)
  • Mijlocași: Gabriel David (FC Botoșani), Szabolcs Szilagyi (Vasas Budapesta / Ungaria), Andrei Pandele (FCSB), Denis Rența (Sepsi OSK), Doru Andrei (FC Voluntari), Ștefan Bodișteanu (SC Oțelul Galați), Eduard Radaslavescu (FCSB), Răzvan Tănasă (Oțelul Galați)
  • Atacanți: Atanas Trică (Universitatea Craiova), Valentin Dumitrache (Gloria Buzău). Darian Hrom (Piacenza / Italia), Rareș Burnete (US Lecce / Italia)

Naționala U20 a României va disputa ultimele două meciuri din Elite League în luna martie, ambele pe teren propriu. Atunci, „tricolorii” le vor înfrunta pe Italia și Polonia. 

VIDEO. România U20 - Anglia U20 2-0 » Alex Musi: „Nu ne-a surprins rezultatul, am intrat concentrați încă din primul minut”

Citește și: 

Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru dubla de foc cu Israel și Elveția » Pe cine mizează pentru partidele decisive pentru EURO 2024

Daniel Pancu a anunțat lotul naționalei U21 pentru meciurile cu Albania și Elveția » Atacantul care a devenit eligibil recent, chemat în premieră la lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Noiembrie 2023, 13:29

Era bazat rau Curelea cind era la Sportul Studentesc cu Ferfelea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează