INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

VIDEO Marius Șumudică a răbufnit și a plecat din fața reporterilor: „Întrebare idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc” + „Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de , , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 09:48 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 17:15

Marius Șumudică (52 de ani) a cedat nervos în timpul discuției pe care a avut-o cu reporterii români pe aeroportul din Otopeni ♦ Antrenorul lui Gaziantep s-a plâns de întrebările primite și a plecat brusc din fața jurnaliștilor: „Mi-e și scârbă să mai vorbesc”.

Pe plan sportiv, Marius Șumudică traversează momente foarte bune. Gaziantep a obținut 5 victorii de la instalarea lui Șumudică și ocupă acum poziția a zecea în SuperLiga Turciei, după ce începuse sezonul cu 5 eșecuri la rând.

Chiar și așa, Șumudică rămâne extrem de încordat, lucru vizibil în discuția pe care a avut-o duminică dimineața, la aeroportul din Otopeni, cu reporterii români.

Ignorat de Edward Iordănescu, fotbalistul ales de cititorii GSP drept cel mai bun jucător al turului dă o replică neașteptată
ROMÂNIA
Ignorat de Edward Iordănescu, fotbalistul ales de cititorii GSP drept cel mai bun jucător al turului dă o replică neașteptată

Marius Șumudică: „Ați scris că hanoracul meu costă 1.000 de euro. Ați calculat doar mânecile și fermoarul”

„Sunt obosit după drum, cu stresul... e greu când iei o echipă de pe ultimul loc, cu zero puncte, și obții 5 victorii în 8 meciuri. E OK, dar deocamdată nu am realizat nimic.

Important este să rămânem în prima ligă, să facem cât mai multe puncte. În retur va fi din ce în ce mai greu, vor face toate echipele transferuri”, a declarat Șumudică inițial, apoi a făcut o trimitere la câteva articole recente, sugerând că bluza pe care a purtat-o la victoria cu Rizespor a costat mult peste ce a fost vehiculat în Turcia, adică 1.142 de euro:

În România am văzut că scrieți că mă demit... voi asta știți să faceți, asta sunteți pregătiți. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro... dar voi calculaserăți doar mânecile și fermoarul. Că am pantofi roșii, de parcă culoarea roșie nu mai există. Dar asta e, asta scrieți voi în România”.

Marius Șumudică: „Îmi puneți întrebări idioate. Mi-e scârbă să mai vorbesc”

Vorbind ulterior despre echipa națională, Șumudică a răbufnit după o întrebare despre Denis Drăguș și rolul pe care acesta ar trebui să-l aibă în „tricolor”: „Ar trebui ca domnul Iordănescu să mizeze pe Drăguș în atac, având în vedere forma lui din ultima perioadă?”.

Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată. Cum să vin eu acum, ce să-i spun lui Iordănescu, «bagă-l pe Drăguș că e al lui Șumudică»? Iordănescu răspunde, el este antrenor și decide.

Îmi puneți niște întrebări care nu își au rostul și creează polemică. Mă întrebați niște tâmpenii, mi-e și scârbă să mai vorbesc”, a spus Șumudică pe un ton ridicat, plecând apoi din fața reporterilor.

Echipei naționale îi doresc baftă, sper să se califice. Cred că meciul cu Israel este capital, în funcție de ce se va întâmpla în această seară cu Kosovo. Cunosc câțiva jucători din Israel care joacă în Turcia și sunt la un nivel foarte bun. 

Chiar Januzaj, dacă nu mă înșel (n.r. - se referă la Jehezkel), joacă la Antalya și a marcat două goluri cu Ankaragucu. Joacă senzațional și l-au folosit doar o repriză, dându-i drumul să plece.

Sunt și jucători israelieni în competiție, echipe de la ei care au jucat în cupele europene. Cred că sunt jucători pregătiți și că vor păstra cea mai bună echipă pentru meciul cu România. Dacă scoatem un egal sau câștigăm, cred că ne calificăm. Sper să ne calificăm, îmi doresc din suflet ca Edi să califice naționala.

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și: 

Cutremurător! Fotbalistul prăbușit pe teren renunțase la defribilatorul cardiac în urmă cu un an

„Fake news!!!” » Explicația pentru postarea enigmatică a lui Vinicius imediat după „dubla” cu Valencia

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
tomaescu
tomaescu  •  13 Noiembrie 2023, 09:14

Clovnul s-a saturat de circ?... Hai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  12 Noiembrie 2023, 19:23
Postat de fcsbenimeni pe 12 Noiembrie 2023, 14:08

Păi ne zici tu ce antrenori români avem pe la echipe mari-mari și noi nu știm ? Acri strugurii așa-i?!?

n am inteles ce ai vrut sa zici cu strugurii aia..cred ca nici tu...

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  12 Noiembrie 2023, 18:25
Postat de Daclick pe 12 Noiembrie 2023, 12:14

“ Nu la câștigat nimeni “ Mai pune si tu o cratima . Sau faci buba la deget dacă o pui ? Când nu ți cunosti limba romană, e păcat sa vii cu sfaturi pt alții care au făcut ceva in viața. Bafta !

Iti las tie cratima sa o iei intre buze...daca tot iti place atat de mult.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează