INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VALENCIA 5-1

VIDEO „Fake news!!!” » Explicația pentru postarea enigmatică a lui Vinicius imediat după „dubla” cu Valencia

Vinicius, în Real Madrid - Valencia // foto: Guliver/gettyimages
Vinicius, în Real Madrid - Valencia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 09:17 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 09:55

Vinicius Junior (23 de ani) a înscris o „dublă” sâmbătă seara, în Real Madrid - Valencia 5-1, apoi a sărbătorit golurile în stilul lui Cristiano Ronaldo și a scris pe Twitter „Fake news”, ca răspuns la acuzațiile care i-au fost aduse din Valencia după scandalul de la precedentul meci direct, din luna mai.

Vinicius nu mai marcase în campionat de mai bine de o lună, de la un 4-0 cu Osasuna pe 7 octombrie, dar a făcut-o seara trecută, la 5-1 cu Valencia.

Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt
FARUL - HERMANNSTADT
Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt

Brazilianul a punctat de două ori și a sărbătorit în stilul lui Cristiano Ronaldo, transmițându-le adversarilor să se calmeze, așa cum o făcea CR7 în special pe „Camp Nou”, casa Barcelonei.

Vinicius Junior, înțepături după Real Madrid - Valencia: „Fake News”

Vinicius și-a continuat „războiul” cu Valencia după meci. A publicat două fotografii din timpul partidei și a scris „Fake news!!!”, adică „știri false”, o trimitere la acuzațiile pe care Valencia i le-a adus după ce Vinicius a reclamat scandările rasiste din precedentul meci direct, din mai 2023.

Ziarul SuperDeporte din Valencia i-a și dedicat o copertă specială lui Vinicius luna trecută, după ce brazilianul a afirmat la audieri că scandările rasiste au venit „dintr-o mare parte a tribunelor” de pe Mestalla.

„Fake news!!!” » Explicația pentru postarea enigmatică a lui Vinicius imediat după „dubla” cu Valencia
Coperta ziarului valencian SuperDeporte

Jurnaliștii din Valencia au pus pe copertă un fotomontaj cu Vinicius având nasul lui Pinocchio, personajul fictiv recunoscut pentru faptul că îi creștea nasul atunci când spunea o minciună.

„Pinochius”, a titrat SuperDeporte, care a completat că „jucătorul Madridului admite că a provocat galeria, dar minte în fața judecătorului, blamând întreg stadionul pentru scandările rasiste”.

Având în vedere informațiile cu privire la presupusa declarație acordată în instanță de fotbalistul Vinicius Junior, cum că întreg stadionul Mestalla a scandat insulte rasiste la adresa lui în meciul dintre Valencia și Real Madrid de sezonul trecut, clubul dorește să-și exprime surprinderea, respingerea și indignarea.

Precum a recunoscut antrenorul Carlo Ancelotti, în niciun caz comportamentul rasist nu poate fi generalizat, atribuit întregului public.

Clubul este complet conștient de seriozitatea acestei situații. Rasismul nu are loc în fotbal și în societate, dar nu putem lupta contra lui cu erori sau cu minciuni nefondate.

Suporterii Valenciei nu pot fi calificați drept rasisți, iar clubul Valencia solicită ca Vinicius să-și rectifice public presupusa declarație.

- Comunicatul clubului Valencia pe 5 octombrie, după audierea lui Vinicius 

Rezumatul VIDEO al meciului Real Madrid - Valencia 5-1

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Qui comprend? Mbappe a înscris un hat-trick, Luis Enrique strâmbă din nas: „Nu sunt foarte mulțumit. O să vorbesc cu el”

Titan Kane! Bate record după record. Ce prag incredibil a atins la meciul cu Heidenheim

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează