FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT

EXCLUSIV Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +9   FOTO
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 00:06 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 00:16

Farul și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 16 din Superliga. După meci, Gică Hagi (58 de ani) s-a certat cu arbitrul Horațiu Feșnic (34 de ani).

Gică Hagi a așteptat fluierul final, apoi a mers „glonț” către Horațiu Feșnic. I-a reproșat „centralului”, nejustificat, un fault suferit asupra lui Larie înaintea golului egalizator, marcat de Alhassan în prelungiri. 

Hagi a făcut scandal în fața camerelor: „Atâta aroganță, te-au văzut cei de la Cluj! Normal că i-am zis și eu două lucruri după asta” » De ce îl acuză pe Feșnic
Farul - Hermannstadt 1-1
Hagi a făcut scandal în fața camerelor: „Atâta aroganță, te-au văzut cei de la Cluj! Normal că i-am zis și eu două lucruri după asta” » De ce îl acuză pe Feșnic

Ce a strigat Gică Hagi în direcția lui Feșnic, după Farul - Hermannstadt

Arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu, moment în care „Regele” a „explodat”. Conflictul verbal dintre cei doi a continuat și pe tunelul către vestiare, iar GSP are exact cuvintele rostite de șeful Farului. 

„E fault! E fault și nu ai dat! De ce ai VAR?! Marele șmecher de la Cluj ce ești!”, a strigat Gică Hagi în direcția lui Horațiu Feșnic, pe tunelul care ducea la vestiare. 

Horațiu Feșnic este născut în Cluj-Napoca, de aici și precizarea făcută de oficialul Farului. 

Hagi a continuat și în fața camerelor TV

Gică Hagi nu s-a calmat nici în fața camerelor TV și a continuat „tirul” la adresa lui Horațiu Feșnic: 

L-am întrebat și mi-a direct roșu. După i-am mai zis și eu câte una. Atâta aroganță, așa plin de el... nu se poate. E dreptul meu, domnilor, să merg la el și să îl întreb. Să se comporte cu așa aroganță, protagonist, să iasă el în evidență... eu zic să e 100% fault. De ce n-au dat cei de la VAR fault? Ce să mai explici acum? Meciul s-a terminat, am luat gol din acea fază. Scuzați-mă!

I-ai dat lui Hagi roșu, te-a văzut toată lumea, te-au văzut cei de la Cluj. E prea mult, e prea clar faultul la Larie. A dat cu capul, apoi a venit adversarul și a luat mingea. Eu așa am înțeles, înseamnă că am eu o problemă și nu înțeleg faultul. Dacă nu, mergem pe linia asta. Trebuie să muncim și să ne revenim
- Gică Hagi, la Orange Sport

VIDEO. Gigi Becali nu l-a uitat pe Horațiu Feșnic: „Unde e el acum?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”
FARUL - HERMANNSTADT
Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”
Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”
INVESTIȚIE
Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
mirstelistu
mirstelistu  •  13 Noiembrie 2023, 08:50

Nu v-ati saturat de deraierile tatalui si de unflatul fiului in presa? Chiar nu se gaseste un om de fotbal care sa îi dea cu flit rejelui ca prea are impresia ca i se cuvine totul si nu are voie nimeni sa spuna nimic impotriva lui???

Pytpy
Pytpy  •  12 Noiembrie 2023, 13:50

De aia se numește comentariu, să poți să-l faci P.s. pentru cei care nu înțeleg...... se terminase meciul!

vasile_69
vasile_69  •  12 Noiembrie 2023, 11:54

Fesnic a gresit fatal fata de FCSB, nimeni nu poate contesta asta, insa aseara echipa lui Hagi a fost cumva favorizata de Fesnic...Oricum, arbitrajul de multi ani este pro CFR Cluj, a vazut toata lumea !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează