INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REIMS - PSG 0-3

Qui comprend? Mbappe a înscris un hat-trick, Luis Enrique strâmbă din nas: „Nu sunt foarte mulțumit. O să vorbesc cu el”

Luis Enrique // foto: Imago Images
Luis Enrique // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 22:01 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 22:14

Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG, a surprins în privința lui Kylian Mbappe (24), autorul unui hat-trick în victoria de astăzi cu Reims, 3-0. „Nu sunt foarte mulțumit de el”, a afirmat spaniolul imediat după meci.

PSG a învins-o pe Reims în etapa 12 din Ligue 1 în special grație lui Kylian Mbappe, autorul unui hat-trick, și a portarului Gianluigi Donnarumma, cu 6 parade salvatoare.

În condițiile în care Mbappe a adus victoria care i-a urcat pe parizieni pe primul loc în campionat, declarațiile antrenorului Luis Enrique de la finalul partidei au fost cel puțin curioase.

Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările
Poli - CFR Cluj 3-3
Balaj și-a făcut cruce » O decizie din camera VAR l-a șocat pe oficialul lui CFR Cluj! Ce au arătat reluările

Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a înscris 3 goluri în Reims - PSG: „Nu sunt foarte mulțumit”

„Nu sunt foarte mulțumit de Kylian astăzi. Sigur, nu am de ce să mă plâng în privința golurilor, dar cred că poate ajuta echipa mai mult, în alte moduri. Mai întâi o să vorbesc cu el față în față, nu o voi face în media, nu este o chestiune publică.

Credem că este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, nu există dubii aici, dar am vrea să facă chiar mai mult”, a spus Enrique la flash-interviu, citat de L'Equipe.

Ulterior, la conferința de presă, Enrique s-a aplecat mai mult asupra subiectului:

„Ce pot spune despre Mbappe? A înscris 3 goluri, dar poate face chiar mai multe. Mereu îi cer mai mult, precum o fac cu toți jucătorii. Este un jucător de top, dar are și el loc să crească

În ce privințe? Prefer să vorbesc mai întâi cu el decât să o spun în presă. Este foarte ambițios, precum întreaga echipă, iar eu îi spun să nu se culce pe o ureche”.

Gianluigi Donnarumma, „o minune de portar”

Luis Enrique a vorbit și despre evoluția portarului Gianluigi Donnarumma: 

„Este un jucător impresionant, o minune de portar. Apreciez că îl am în echipa mea după ce mi-a fost adversar. Este dificil să înscrii contra lui. A avut o săptămână dificilă la nivel emoțional, după ce a pățit în Milano, dar rămâne mereu eficient și concentrat, chiar și la antrenamente”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Oficial: Bellingham s-a accidentat și lipsește două săptămâni! Ce meciuri ratează diamantul Realului

Dortmund pierde teren în duelul la titlu » E la opt puncte de Bayern după eșecul de la Stuttgart

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Draconian
Draconian  •  12 Noiembrie 2023, 09:32

am vazut meciul, Mbappe a stralucit cu trei goluri minunate, viteza dribling si forta... Luis Enrique se baga-n seama, vrea s-arate ca el face legea, el e bossu la PSG...e patetic ca antrenor cum a fost si ca jucator, un jucator oarecare.. daca vrea Mbappe îl da afara pe Enrique ca pe o masea stricata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează