INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Oficial: Bellingham s-a accidentat și lipsește două săptămâni! Ce meciuri ratează diamantul Realului

Jude Bellingham, bandajat la umăr în meciul cu Rayo // foto: Guliver/gettyimages
Jude Bellingham, bandajat la umăr în meciul cu Rayo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 19:53 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 20:07

Jude Bellingham (20 de ani), cel mai bun fotbalist de la Real Madrid în acest început de sezon, nu va juca în această seară, cu Valencia, și va fi indisponibil în jur de două săptămâni, confruntându-se cu o problemă la umăr.

Weekendul trecut, Jude Bellingham a căzut rău în timpul meciului cu Rayo (0-0) și a acuzat dureri la umărul stâng. Englezul a terminat partida pe teren, dar la următorul meci, în Ligă cu Braga, a rămas pe bancă.

Pique vorbește prima oară despre despărțirea de Shakira: „Ar fi trebuit să mă arunc de la etajul 6!”
SPANIA
Pique vorbește prima oară despre despărțirea de Shakira: „Ar fi trebuit să mă arunc de la etajul 6!”

Jude Bellingham lipsește două săptămâni. Ratează Real Madrid - Valencia și meciurile Angliei

Antrenorul Carlo Ancelotti estimase că Bellingham va fi apt pentru meciul din această seară cu Valencia, însă englezul nu va juca. Real Madrid a transmis pe site-ul oficial că „în urma testelor efectuate astăzi de Jude Bellingham, acesta a fost diagnosticat cu instabilitate anterioară a umărului stâng, o consecință a dislocării recente”.

Bellingham are nevoie de aproximativ două săptămâni de pauză, ceea ce înseamnă că va rata meciul cu Valencia, plus duelurile Angliei din această lună, cu Malta și Macedonia de Nord. Jude ar putea reveni cu Cadiz, pe 26 noiembrie.

Este probabil ca în locul lui Bellingham să apară Brahim Diaz la meciul cu Valencia. Brahim l-a suplinit pe englez și în Ligă, la 3-0 cu Braga.

Jude Bellingham a înscris 13 goluri în primele lui 14 meciuri la Real Madrid. Are și 3 pase decisive. Vezi mai jos „dubla” lui din derby-ul cu Barcelona. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe a făcut show cu Reims, într-un meci în care PSG a fost dominată

Altă tragedie la un meci de fotbal din prima divizie: un jucător de doar 28 de ani și-a pierdut viața pe teren » Paramedicii nu l-au putut salva!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează