INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BRAGA

GALERIE FOTO Gestul serii în Ligă: a înscris din a doua încercare și i-a „plătit-o” VAR-ului

Brahim Diaz, după golul din Real Madrid - Braga // foto: captură TV DigiSport +13   FOTO
Brahim Diaz, după golul din Real Madrid - Braga // foto: captură TV DigiSport

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 22:38 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 22:46

Brahim Diaz (24 de ani) a înscris în Real Madrid - Braga și a făcut o trimitere către video-arbitraj, după ce cu câteva minute în urmă îi fusese anulat alt gol.

Titularizat în vârful „rombului” pe care Carlo Ancelotti îl utilizează la Real Madrid, în locul lui Jude Bellingham, care are probleme la umăr, Brahim Diaz și-a lăsat amprenta asupra meciului cu Braga.

Jucătorul revenit la Real în această vară a introdus mingea în poartă în minutul 12, dar reușita i-a fost anulată după ce Vinicius faultase un adversar cu câteva clipe în urmă.

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

Brahim Diaz, gest ironic după golul din Real Madrid - Braga

Brahim a mai înscris o dată în minutul 27, iar de această dată reușita a fost regulamentară. Imediat după ce a trimis mingea în plasă, Diaz a „conturat” cu degetele un ecran, semnul pe care îl fac arbitrii pentru a anunța că merg să revadă o fază pe monitorul VAR.

A fost o ironie pentru faptul că primul gol îi fusese anulat, deși apucase deja să se bucure pentru reușită.

sursă foto: capturi TV DigiSport
+9 FOTO

Până astăzi, Brahim marcase un singur gol în acest sezon în cele 9 apariții. A jucat însă foarte puțin, sub 120 de minute în total.

Mai multe știri de actualitate:

Ce scenariu! Titlularul lui Real Madrid s-a accidentat la încălzire, dar înlocuitorul a devenit erou după numai 6 minute

Gerard Pique îi „înțeapă” pe rivalii de la Madrid: „Ultima Ligă a Campionilor câștigată de ei a fost un miracol, n-a fost ceva memorabil. Oamenii își vor aminti însă mereu de Barça lui Pep”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează