INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Galerie FOTO Pique vorbește prima oară despre despărțirea de Shakira: „Ar fi trebuit să mă arunc de la etajul 6!”

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 17:23 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 18:14

Fostul fundaș al Barcelonei, Gerard Pique, s-a despărțit în urmă cu mai bine de un an de celebra cântăreață columbiană Shakira. Iar acum, într-un interviu acordat postului de radio RAC 1, a vorbit în premieră despre finalul poveștii lor de dragoste și despre „războiul” murdar care a urmat. 

Ultimii doi ani au fost duri pentru Gerard Pique. Mai întâi s-a despărțit de Shakira, apoi s-a retras din fotbal. Dar cele mai mari ecouri, precum și un „război” murdar, a stârnit divorțul de celebra cântăreață columbiană, care l-a pus la zid ori de câte ori i s-a ivit ocazia.

Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
MONDEN
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut

Acum, însă, Pique a găsit timp pentru o replică în premieră. Într-un interviu acordat postului de radio catalan RAC1, fostul internațional spaniol a comentat: „Dacă aș fi dat importanță la tot ce s-a scris despre mine ar fi trebuit să mă ascund în casă. Sau să mă arunc de la etajul șase”.

GALERIE FOTO Imagini cu Shakira și Gerard Pique

Shakira la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (foto: instagram/fallontonight)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Pique susține că „oamenii nu știu nici zece la sută din ce s-a întâmplat”

Pique susține că a supraviețuit „doar pentru că m-am ferit de toate acuzațiile. S-au răspândit numeroase minciuni despre mine. Nu pot să ies în fiecare zi și să neg lucruri care nu sunt reale. Oamenii nu știu nici măcar zece la sută din tot ce s-a întâmplat”.

La scurt timp după ce despărțirea de Shakira a devenit publică, în iunie 2022, Pique a apărut în public alături de noua sa iubită, Clara Chia Martí (24 de ani). Shakira a reacționat și, în mai multe interviuri, l-a acuzat pe tatăl celor doi fii ai săi că a înșelat-o.

Shaqira: „El a schimbat un Ferrari cu un Twingo”

Mai mult, în piesa „BZRP Music Session #53”2, frumoasa cântăreață l-a criticat pe Piqué. Ea a sugerat că fostul ei a schimbat „un Ferarri cu un Twingo”.

Shakira și Pique au fost împreună timp de 12 ani. După despărțire, în septembrie 2022, ea a vorbit despre sfârșitul relației lor într-un interviu: „Am suferit îngrozitor. Au fost zile când stăteam <ruptă> pe podea”.

Shakira s-a mutat acum din Barcelona, la Miami, împreună cu cei doi copii ai lor, în timp ce Pique locuiește cu noua lui iubită.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, la a treia victorie la rând » Maxim și Drăguș au marcat pentru succesul lui Gaziantep

Povestea continuă! Girona o învinge și pe Rayo, cu Rațiu titular, și se desprinde de coloșii Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Cocos7
Cocos7  •  13 Noiembrie 2023, 12:10
Postat de 69gato pe 12 Noiembrie 2023, 10:00

Am crezut că citesc gsp, acum mi-am dat seama că e cancan...

Acum ei sunt cancan numai pe net. Elvetienii le-au taiat macaroana.

Newman
Newman  •  12 Noiembrie 2023, 14:50

Cred ca oferta lui Borcea este inca valabila,Asa s-ar mai linistii si ea!

redson
redson  •  12 Noiembrie 2023, 11:25
Postat de contrabas3 pe 11 Noiembrie 2023, 19:31

***. Totuși asta nu trebuia să fie o scuză pentru Pique, pentru faptele de rușine pe care le-a comis în timp ce încă erau căsătoriți. Lol!

Despre ce vorbești??? Nu erau căsătoriți. Trăiau doar împreună. Ea cu 10 ani mai în vârstă decât el. Din ce am citit (din alte surse) ea făcea pe șeful în relație. Chiar colegii lui de echipă spuneau "vine bossul" când apărea ea. O fi vrut omul să se simtă bărbat în relația cu o femeie nu tratat ca un copil de mămăița lui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează