INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Moda Șumudică » Turcii au mers pe fir și au descoperit cât a costat hanoracul făcut celebru în week-end

Fanii fotbalului din Turcia sunt cu ochii pe fiecare mișcare a lui Marius Șumudică (52 de ani). Cea mai recentă ispravă este legată de vestimentația antrenorului român. +15   FOTO
Fanii fotbalului din Turcia sunt cu ochii pe fiecare mișcare a lui Marius Șumudică (52 de ani). Cea mai recentă ispravă este legată de vestimentația antrenorului român.

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 16:18 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 17:15

Fanii fotbalului din Turcia sunt cu ochii pe fiecare mișcare a lui Marius Șumudică (52 de ani). Cea mai recentă ispravă este legată de vestimentația antrenorului român. 

Luni, Gaziantep a învins-o cu 2-0 pe Rizespor. Marius Șumudică a urmărit finalul partidei din tribune, alături de fani și conducători, fiind eliminat în minutul 57, din cauza protestelor.

FOTO. Marius Șumudică, în prim-plan datorită vestimentației

+11 FOTO

Șumudică și-a făcut numărul caracteristic în tribune, cântece și dans, atrăgând atenția fanilor fotbalului din Turcia. Aceștia au remarcat hanoracul purtat de antrenorul român. 

Au mers pe fir și au descoperit că era o bluză de 1.142 de euro a brandului Marcelo Burlon.

VIDEO. Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

Nu e prima dată în acest sezon când Șumudică frapează prin vestimentația aleasă. Pe 21 octombrie, la victoria 1-0 cu Antalyaspor, antrenorul român i-a făcut pe jurnaliștii de la „Extre Futbal” să exclame: „O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea!”.

Moda Șumudică » Turcii au mers pe fir și au descoperit cât a costat hanoracul făcut celebru în week-end

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Rio Ferdinand a numit cele două echipe care pot opri supremația lui Manchester City în Liga Campionilor

Răzvan Marin, prăbușit în Italia! Inclus în cea mai slabă echipă din Serie A după 11 etape! Și cota lui a luat-o la vale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  08 Noiembrie 2023, 21:38
Postat de brentford pe 08 Noiembrie 2023, 18:59

Deci omul e in Turcia,patria "counterfeit",o China cu deschidere spre Europa,iar astia vorbesc de mii de euro :)))) Dar revenind la bufonul de serviciu...cum sa te imbraci in halul asta pentru a sta pe banca tehnica a unei echipe de fotbal? Ii mai lipseau cateva mingi colorate pentru jonglerii si era un clown de toata frumusetea.

Simplu, cand cersesti atentie te imbraci cu haine de papagal si cu incaltari rosii. Si dansezi in tribune. Ce declara el cand a revenit la Gazientep?! Ca vor vedea un alt Sumudica. Ca Lucescu i-a zis sa fie serios. :)))))))

1945sv0509
1945sv0509  •  08 Noiembrie 2023, 21:07

Gretoasa figura.

dante69
dante69  •  08 Noiembrie 2023, 18:59

Tare de tot hanoracul. La circul de stat. Probabil că la magazin a fost haz mare c-au reușit să ia o căciulă de bani pe așa o porcărie. Săracul Sumi el ca și alții crede că prețul sau eticheta înlocuiesc bunul gust.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează