Articol de , - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 08:32 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 16:11

Marius Șumudică (52 de ani) a fost eliminat în meciul dintre Gaziantep și Rizespor, scor 2-0. Antrenorul român a ajuns la al șaselea cartonaș roșu în Turcia, iar jurnaliștii locali au titrat ironic: „Numele meu este «Roșu»”. Ajuns în tribune, antrenorul a făcut show.

Luni seara, Gaziantep a obținut o victorie importantă, 2-0 pe teren propriu cu Rizespor, și a urcat pe locul 13 în campionat. Șumudică are acum 4 victorii în cele 7 meciuri de campionat disputate de la revenire, iar presiunea de pe umerii lui s-a diminuat pentru moment.

FOTO. Marius Șumudică, show în tribune după ce a fost eliminat: „Mișcările regelui”

+11 FOTO

În timpul meciului cu Rizespor, Șumudică a fost eliminat. S-a întâmplat în minutul 57, la scorul de 2-0, după ce antrenorul român a protestase vehement la o decizie de arbitraj. Șumudică chiar intrase cu un picior în suprafața de joc, ceea ce arbitrul nu a tolerat. Și l-a trimis în tribune, acolo unde românul a făcut show. 

Tehnicianul a început să danseze, așa cum a mai făcut-o la precedentele victorii. Dar data aceasta nu a mai dansat pe teren, ci în tribună, între fani. Iar toți și-au deschis telefoanele pentru a-l filma, mișcările sale devenind virale pe Instagram.

Fanii s-au amuzat pe Instagram când au văzut dansul lui Șumi. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Mișcările regelui”
  • „Șumudică e regele”
  • „Trebuie să continuăm așa”
  • „Este copilul orașului Anteb” (n.r- modul în care mai este denumit orașul Gaziantep)

Marius Șumudică, eliminat în Gaziantep - Rizespor 2-0

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia
Motivul pentru care Marius Șumudică a fost eliminat în Gaziantep - Rizespor

Turcii au calculat că acesta a fost al șaselea „roșu” primit de Șumudică în campionatul intern. Publicația Gazete Pencere s-a amuzat și a titrat știrea „Numele meu este «Roșu»”.

Șumudică a mai primit 3 cartonașe roșii în sezonul 2020/2021, două la Gaziantep și unul la Rizespor, apoi alte două la Malatyaspor în sezonul 2021/2022.

Maxim și Drăguș au adus 3 puncte prețioase pentru Gaziantep

Românii Alexandru Maxim și Denis Drăguș au rezolvat meciul cu Rizespor. Primul a înscris din penalty după o fază de cascadorii râsului, Gaziantep primid lovitura de pedeapsă după ce stoperul Topcu a pus mâna pe balon în interiorul propriului careu, crezând că mingea nu fusese încă repusă în joc de portar.

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

Al doilea gol a fost înscris de Drăguș cu o execuție de la 7 metri de poartă. A fost al patrulea gol pentru Denis la Gaziantep.

Tot din fotbalul internațional:

Tottenham - Chelsea, cel mai nebun meci al sezonului: 5 goluri marcate, 5 anulate și două cartonașe roșii

După 30 de ani! Puștiul-minune al lui Real Madrid, în istoria naționalei Braziliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”