INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Victorie crucială obținută de Marius Șumudică în Turcia » Gaziantep s-a impus în fața lui Rizespor grație golurilor marcate de doi români

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Rizespor, scor 2-0, într-o partidă din runda cu numărul 11 a primei ligi turce. +8   FOTO
Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Rizespor, scor 2-0, într-o partidă din runda cu numărul 11 a primei ligi turce.

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 21:35 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 21:56

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Rizespor, scor 2-0, într-o partidă din runda cu numărul 11 a primei ligi turce. Ambele goluri ale meciului au fost marcate de doi români: Alexandru Maxim și Denis Drăguș. 

Amenințat cu demiterea, Marius Șumudică a obținut o victorie crucială pe banca lui Gaziantep

Burcă, atac nemilos la arbitraj: „Scandalos! Trebuia să câștigăm”
UTA - Dinamo 2-1
Burcă, atac nemilos la arbitraj: „Scandalos! Trebuia să câștigăm”

Luni seară, trupa antrenată de fostul tehnician de la Rapid, CFR Cluj sau Astra s-a impus în fața lui Rizespor, pe teren propriu, scor 2-0. Doi români au fost cruciali pentru Gaziantep

FOTO. Marius Șumudică și Gaziantep, victorie în fața lui Rizespor în prima ligă turcă

Marius Șumudică a ales să trimită în teren un prim „11” în care se regăseau 3 jucători români: Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș. 

Florin Niță a fost titular și integralist în poarta lui Gaziantep. Alexandru Maxim a bifat 81 de minute, când a fost înlocuit de columbianul Brayan Riascos, în timp ce Denis Drăguș a fost scos de pe teren în minutul 90+1, când i-a luat locul Ilker Karakas. Junior Morais, fostul fundaș de la Rapid și FCSB, a bifat toate minutele la Gaziantep. 

Foto: Facebook @Gaziantep FK
Foto: Facebook @Gaziantep FK
Foto: Facebook @Gaziantep FK
Foto: Facebook @Gaziantep FK
Foto: Facebook @Gaziantep FK
+4 FOTO

Gaziantep a deschis scorul în minutul 20, când Alexandru Maxim, fostul mijlocaș de la Stuttgart și Mainz, l-a învins pe Gokhan Akkan, portarul lui Rizespor, de la punctul cu var. 

Maxim a tras tare, în colțul stâng de sus, fără șansă pentru goalkeeper-ul oaspeților. 

Scorul final a fost stabilit de Denis Drăguș, în minutul 50. Atacantul împrumutat de Gaziantep de la formația belgiană Standard Liege a primit o pasă din banda dreaptă, de la Mustafa Eskihellac, și l-a învins pe portarul advers cu un șut puternic, de la 9 metri. 

Gaziantep a ajuns la 4 victorii în acest sezon de Superlig, toate cu Marius Șumudică pe bancă. S-a mai impus în fața lui Istanbulspor, 2-0, Samsunspor, 2-1, și Antalyaspor, 1-0. 

Formația pregătită de Marius Șumudică ocupă locul 13 în clasamentul primei ligi turce, cu 12 puncte adunate în 11 etape. 

În următoarea etapă, Gaziantep se deplasează pe terenul lui Alanyapor. Meciul este programat pe 11 noiembrie. 

Citește și: 

Rapid, „transfer” de ultim moment » Fostul jucător de la FCSB a semnat

Scandal imens înaintea Mondialului U17! » Patru jucători au fugit din cantonament și s-au îmbătat într-un bar + unul s-a rănit la cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Adriann_1
Adriann_1  •  08 Noiembrie 2023, 19:48
Postat de freddy pe 08 Noiembrie 2023, 09:50

Postaci turci??!! :))))))))))))) Băi băiatule:))))))) Aici sau citești Fotomac în turca și te duci direct la comentarii? :)))))))

Canta la alta masa p(r)ostache, n-a inventat Romania (si nici Turcia) postacii si postaceala. "Articolul" cu posibila demitere era "bazat" fix pe niste comentarii postate pe social media, fix genul de campanie cu postaci care se practica si la noi. Stai jos, ai 1 ca de obicei.

freddy
freddy  •  08 Noiembrie 2023, 09:50
Postat de Adriann_1 pe 06 Noiembrie 2023, 22:14

Nu-l ameninta nici naiba cu demisia, aberau pe net unii care n-au nici o treaba cu echipa. (posibil postaci turci etc)

Postaci turci??!! :))))))))))))) Băi băiatule:))))))) Aici sau citești Fotomac în turca și te duci direct la comentarii? :)))))))

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Noiembrie 2023, 06:51

Bravo Șumi, tare geaca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează