INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM U17

Scandal imens înaintea Mondialului U17! » Patru jucători au fugit din cantonament și s-au îmbătat într-un bar + unul s-a rănit la cap

Tinerii jucători polonezi sunt afectați psihic acum // Foto: Imago
Tinerii jucători polonezi sunt afectați psihic acum // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 19:52 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 20:41

Selecționerul Poloniei, Marcin Wlodarski, a fost stupefiat când a văzut că patru juniori dispăruseră seara din hotel. I-a găsit într-un bar din Bali, turmentați. Mondialul U17 e organizat de Indonezia între 10 noiembrie și 2 decembrie.

Nici nu a început Mondialul U17, care se desfășoară în Indonezia în perioada 10 noiembrie - 2 decembrie, și un scandal imens a lovit naționala Poloniei. Patru jucători au fugit din cantonament, au fost găsiți beți într-un bar și au fost trimiși acasă cu primul avion! S-a întâmplat duminică seară, iar astăzi cei patru adolescenți au părăsit țara asiatică.

Gigi Becali anunță că vrea un jucător de la FCU Craiova cu 6 zile înaintea meciului direct: „De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?”
FCSB
Gigi Becali anunță că vrea un jucător de la FCU Craiova cu 6 zile înaintea meciului direct: „De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?”

Patru juniori ai Poloniei, găsiți în bar! Unul căzuse și se rănise la cap

Potrivit site-ului Meczyki.pl, „vulturii albi" au jucat duminică ultimul test de pregătire, 2-2 cu Statele Unite la Bali. Seara târziu, selecționerul Marcin Wlodarski făcea turul camerelor pentru a da stingerea. Numai că două camere erau goale. Mijlocașii Jan Labedzki și Filip Rozga (acesta marcase în amicalul cu SUA) și atacanții Oskar Tomczyk și Filip Wolski dispăruseră.

Antrenorul și alți oficiali au plecat în oraș să-i caute. I-au găsit pe toți într-un bar, toți turmentați! Mai mult, Tomczyk a căzut și s-a rănit la cap, a aflat Meczyki.

A fost scandal la naționala U17 a Poloniei și anul trecut

Împreună, selecționerul și șeful delegației au decis excluderea din lot a celor patru - „încălcarea gravă a regulamentului", a anunțat federația de la Varșovia (PZPN) - și îmbarcarea lor imediat spre Polonia. Aceștia vor fi pedepsiți și la cluburi.

Nu a fost o premieră la polonezii U17. Anul trecut, în septembrie, portarul Michal Matys și mijlocașul Mikolaj Tudruj au dispărut într-o noapte și erau amețiți de băutură când s-au întors. Și ei au fost excluși.

Un superantrenor de 31 de ani, licențiat în filosofie și cu Bielsa profesor, e lider în Ligue 1! Povestea lui e excepțională
FRANȚA
Un superantrenor de 31 de ani, licențiat în filosofie și cu Bielsa profesor, e lider în Ligue 1! Povestea lui e excepțională

Selecționerul Poloniei face apel la FIFA pentru a-i permite să aducă alți patru jucători

Polonia, care nu mai participase la un Mondial U17 de aproape un sfert de secol, din 1999, are grupă dicilă, cu Argentina, Senegal și Japonia. Primul meci, pe 11 noiembrie, împotriva niponilor.

Wlodarski a rămas acum numai cu 17 puști în lot, dar PZPN discută cu FIFA pentru a i se permite înlocuirea cu alți jucători a celor trimiși acasă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ajax, înapoi spre înălțimi! Două victorii la rând, premieră în acest sezon » Care e secretul revenirii multiplei campioane a Olandei

Rezultat șocant în Liga Campionilor Asiei: Benzema și Kante au fost umiliți în Irak

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează