Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 16:30 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:46

Cu Karim Benzema și N'Golo Kante integraliști, Al Ittihad a fost învinsă surprinzător în Liga Campionilor Asiei, 0-2 cu echipa irakiană Al Quwa Al Jawiya, liderul campionatului intern. Mai jos, rezumatul video.

Al Ittihad câștigase primele 3 meciuri din grupa C a Ligii Campionilor Asiei și pleca drept mare favorită astăzi, în deplasarea cu Al Quwa Al Jawiya.

Așa arată camera de hotel pentru care Harry Kane plătește 11.000 de euro pe noapte
GERMANIA
Așa arată camera de hotel pentru care Harry Kane plătește 11.000 de euro pe noapte

Nuno Espirito Santo a trimis pe teren garnitura standard, cu nume precum Benzema, Kante și Jota titulari, dar saudiții au pierdut surprinzător.

Rezumat VIDEO: cu Benzema și Kante integraliști, Al Ittihad a pierdut surprinzător în Irak

Ali Jasim a deschis scorul în minutul 44, când pasa lui Abdulraheem l-a găsit la 12 metri de poarta adversă. 

Golul 2 a venit în minutul 52, la capătul unei faze în care ambii stoperi ai oaspeților, Hawsawi și Kadesh, s-au făcut de râs, nereușind să respingă centrarea lui Bayesh. Mingea a ajuns la Abdulraheem, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Culmea, până la final tot gazdele au fost mai aproape să marcheze, dar același Abdulraheem a ratat o ocazie colosală în minutul 74, când a ratat ținta dintr-o poziție ideală.

S-a terminat 2-0, iar irakienii se apropie la doar două puncte de Al Ittihad în grupa C, din care mai fac parte Sepahan (Iran, 4 puncte) și OKMK (Uzbekistan, zero puncte).

Tot din fotbalul internațional: 

Un superantrenor de 31 de ani, licențiat în filosofie și cu Bielsa profesor, e lider în Ligue 1! Povestea lui e excepțională

Ce primire pregătesc ultrașii lui AC Milan pentru „trădătorul” Donnarumma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”