Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 16:35 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 17:00

Marius Șumudică (52 de ani) e criticat în presa turcă pentru că Gaziantep are evoluții oscilante, alternând victoriile cu înfrângerile. Din această cauză, partida de luni (ora 19:00), contra lui Rizespor, devine decisivă. „Pierde și va fi demis! Ultima șansă a lui Șumudică”, a scris publicația Olay Media.

Marius Șumudică își dorește să discute despre prelungirea contractului valabil numai până la finele sezonului, dar situația lui nu este deloc roză la Gaziantep. 

Cele trei victorii și trei eșecuri înregistrate în șase etape din SuperLig care s-au reflectat într-un salt de pe locul 20 (ultimul) până pe 17, primul sub linia retrogradării, nu i-au convins pe cei din conducerea clubului. 

Omul de încredere de lângă Diego Armando Maradona, interviu pentru GSP: „Acești doi fotbaliști români puteau juca oricând pentru Argentina”
INTERVIU
Omul de încredere de lângă Diego Armando Maradona, interviu pentru GSP: „Acești doi fotbaliști români puteau juca oricând pentru Argentina”

Publicația turcă online Olay Media dezvăluie astăzi că antrenorul român este în mare pericol. „Dacă nu va câștiga meciul de luni acasă cu Rizespor, riscă să fie concediat!

Rizespor l-a dat afară pe Marius Șumudică după 38 de zile

Pe Rizespor, Șumudică a pregătit-o în SuperLig timp de 38 de zile la începutul anului 2021, fiind dat afară chiar în ziua în care împlinea 50 de ani! 

120 de meciuriare Marius Șumudică pe banca tehnică a echipelor din SuperLig: 39 la Kayserispor, 58 la Gaziantepspor, 7 la Rizespor și 16 la Malatyaspor

Sursa citată mai explică faptul că tehnicianul român nu reușește să scoată echipa din dinamica îngrijorătoare, în care alternează succesele și înfrângerile, în cele șase runde bifate la a doua aventură la Gaziantep:

  • 0-2 Kayserispor (d)
  • 2-0 Istanbulspor (a)
  • 2-1 Samsunspor (d)
  • 0-2 Bașakșehir (d)
  • 1-0 Antalyaspor (a)
  • 0-2 Beșiktaș (d)

„După cele două victorii legate în campionat, care au scos echipa din coada clasamentului, Gaziantep a revenit la vechea ordine dinaintea venirii lui Șumudică. 

Un nou eșec contra fostei lui echipe, Rizespor, ar putea conduce la o despărțire prematură. E ultima șansă a antrenorului de 52 de ani pentru a continua colaborarea cu «alb-negrii»!”, scrie Olay Media.

Mă simt ca un pește în apă la Gaziantep. Am un contract de un an aici. În cazul în care cei din conducere sunt fericiți, prioritatea mea va fi să rămân la Gaziantep, cât timp sunt fericit și eu. 

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantepspor

Citește și:

Se umple Arena Națională! Câte bilete au mai rămas pentru derby-ul FCSB - Rapid

De nervi, a dărâmat monitorul VAR după ce a fost anulat penalty-ul dictat în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”