Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 12:42 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 14:12

Celta Vigo și Sevilla au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa 12-a din La Liga. Finalul partidei a fost unul dramatic.

Gazdele au avut 1-0 la pauză, grație unui gol marcate de Starfelt în minutul 22. Când Celta părea că se îndreaptă spre victorie, Sevilla a reușit egalarea. En Nesyri a marcat în minutul 84 și a stabilit scorul final.

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”
ANGLIA
Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

Final tensionat în Celta Vigo – Sevilla

În prelungirile partidei, arbitrul Hernandez Hernandez a dictat penalty pentru Celta Vigo, după ce Jesus Navas l-a tras în careu pe Douvikas. 

Ulterior, centralul s-a dus la marginea terenului, a revăzut faza și a decis să anuleze decizia inițială, spre nemulțumirea jucătorilor de la Celta Vigo.

Cel mai rău a reacționat Iago Aspas. Atacantul de 36 de ani, aflat pe banca de rezerve, s-a dus către monitorul VAR și l-a dărâmat.

„Am jucat 12 etape în acest sezon, iar în 7 dintre ele balanța s-a înclinat mereu în partea opusă. Vrem să fim cea mai bună ligă din lume, dar în felul acesta nu vom reuși”, a spus Aspas după meci, potrivit Mundo Deportivo.

Ibericul nu a fost avertizat de arbitru după această ieșire nervoasă, iar presa din Spania scrie că arbitrul nu a trecut în raport gestul făcut de Aspas. 

În acest caz, fie Aspas va scăpa de o posibilă suspendare, fie arbitrul face azi o anexă la raportul său în care descrie gestul atacantului.

Cele două echipe se află într-o situație complicată în La Liga. Sevilla se află pe locul 14 în La Liga, cu 11 puncte (două victorii, 5 egaluri și 4 înfrângeri), în timp ce Celta Vigo este pe 18, loc retrogradabil, cu 7 puncte (o victorie, 4 egaluri și 7 înfrângeri).

VIDEO Rezumatul meciului Celta Vigo – Sevilla

Citește și:

„Cel mai frumos gol din ultimii ani” » Cristiano Ronaldo, execuție de generic în Arabia Saudită

Șefii lui Bayern Munchen s-au hotărât » Ce sumă cer pentru a-i da drumul fotbalistului curtat intens de Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”