Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 12:47 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 12:53

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a stabilit prețul pentru care este dispusă să se despartă de fundașul stânga canadian Alphonso Davies (23 de ani). 

Nord-americanul a fost dorit cu insistență de Real Madrid și în fereastra de transferuri din vară, dar mutarea nu s-a concretizat, iar Alphonso Davies a rămas în cele din urmă în Bavaria. 

„Cel mai frumos gol din ultimii ani” » Cristiano Ronaldo, execuție de generic în Arabia Saudită
ARABIA SAUDITĂ
„Cel mai frumos gol din ultimii ani” » Cristiano Ronaldo, execuție de generic în Arabia Saudită

Bayern Munchen vrea 50 de milioane de euro în schimbul lui Alphonso Davies, dorit de Real Madrid 

Alphonso Davies mai are contract până în iunie 2025 cu Bayern Munchen și ezită să semneze prelungirea înțelegerii. Iar șefii nemților i-au stabilit acestuia prețul, conform cotidianului german Bild: 50 de milioane de euro. 

Real Madrid s-a arătat din nou interesată de serviciile fotbalistului cu 41 de selecții în naționala Canadei. 

De altfel, mai arată sursa citată, Nedal Huoseh, agentul lui Alphonso Davies, a purtat în ultimele săptămâni negocieri cu reprezentanții grupării din capitala Spaniei, iar mutarea se va materializa dacă madrilenii vor scoate din buzunar suma cerută de germani. 

Alphonso Davies a fost transferat de Bayern Munchen în ianuarie 2019, de la Vancouver Whitecaps, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. 

Canadianul a adunat, în total, 169 de meciuri în tricoul lui Bayern, în toate competițiile. A înscris de 8 ori și a dat 28 de pase decisive. A câștigat 13 trofee cu bavarezii, printre care 5 titluri în Bundesliga și o Ligă a Campionilor. 

VIDEO. Bayern a spulberat-o pe Borussia Dortmund în Der Klassiker

Citește și: 

Criză mare la AC Milan » Antrenorul Stefano Pioli mai are două meciuri să redreseze situația, altfel riscă să fie demis

Sandro Tonali riscă o nouă suspendare » Federația Engleză vrea să afle dacă italianul a pariat și după ce s-a transferat la Newcastle

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”