Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 09:39 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 10:51

Federația Engleză de Fotbal a deschis o anchetă pentru a vedea dacă mijlocașul lui Newcastle United, Sandro Tonali (23 de ani), suspendat 10 luni pentru că a pariat pe platforme ilegale în Italia, a făcut acest lucru și după transferul în Premier League, în vara acestui an. 

Pe 26 octombrie, Sandro Tonali a fost suspendat, oficial, timp de 10 luni, pentru că a pariat în Italia pe meciuri de fotbal, inclusiv pe cele ale Bresciei și ale lui AC Milan

Fostul dinamovist l-a ironizat pe Lamine Ghezali: „Când face sprintul i se deschide paraşuta!”
DINAMO
Fostul dinamovist l-a ironizat pe Lamine Ghezali: „Când face sprintul i se deschide paraşuta!”

Internaționalul italian trebuie să și parcurgă un tratament pentru dependența de pariuri, întins pe durata a 8 luni, și să plătească o amendă de 20.000 de euro. 

Federația Engleză de Fotbal vrea să afle dacă Sandro Tonali a pariat și după transferul la Newcastle United

Cu toate acestea, Sandro Tonali ar putea primi o nouă sancțiune. Federația Engleză de Fotbal vrea să afle dacă italianul a pariat pe meciuri de fotbal și după transferul la Newcastle United, iar de aceea forul de la Londra a deschis o nouă anchetă, scriu cei de la Daily Mail

Dacă va fi găsit vinovat, Sandro Tonali riscă o nouă suspendare, cuprinsă între 5 și 8 luni, mai arată sursa citată. 

Alți doi jucători din Premier League au fost suspendați în ultimul an pentru că au pariat. Unul dintre ei este atacantul lui Brentford, Ivan Toney (27 de ani), care a fost suspendat în mai pentru 8 luni, fiind acuzat că a încălcat regulile antipariuri de 232 de ori. 

Cel de-al doilea este fundașul stânga al lui Nottingham Forest, Harry Toffolo (28 de ani). Fostul internațional englez de tineret a primit, în luna septembrie a acestui an, o suspendare de 5 luni, pentru că a încălcat regulamentul de 375 de ori. 

Doar că suspendarea lui Toffolo va intra în vigoare abia la finalul sezonului 2024-2025, scrie The Guardian. De altfel, Harry Toffolo a și bifat 5 apariții în tricoul „pădurarilor” în acest sezon, în Premier League și Cupa Ligii Angliei. 

VIDEO. Englezii investighează dacă Tonali a mai avut legături cu pariurile de la sosirea la Newcastle

Citește și: 

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

Fluminense a scris istorie pe Maracana, cu veteranii Marcelo și Felipe Melo pe teren! Victorie cu Boca și prim triumf în Copa Libertadores

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”