INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Haosul din club l-a pus pe gânduri. Vedeta lui Bayern care ezită să prelungească » Profită Real Madrid?

Alphonso Davies (în dreapta) ezită să prelungească cu Bayern. Foto: Imago Images
Alphonso Davies (în dreapta) ezită să prelungească cu Bayern. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 10:51 / Actualizat marti, 30 mai 2023 11:04

Fundașul stânga Alphonso Davies (22 de ani) a amânat finalizarea negocierilor cu Bayern pentru prelungirea contractului scadent în 2025, impresarul motivând că, după demiterea conducerii executive, n-are cu cine să discute: „Poate așteptăm până-n 2024”. Canadianul este și pe lista lui Real Madrid și a lui Pep Guardiola la Manchester City!

Demiterea conducerii executive a clubului nu i-a lăsat nepăsători pe jucătorii lui Bayern. Dacă Thomas Muller și Joshua Kimmich au criticat momentul ales pentru îndepărtarea directorului executiv Oliver Kahn și a managerului Hasan Salihamidzic, Alphonso Davies a stopat negocierile pentru prelungirea contractului.

Canadianul a fost adus de la Vancouver de Salihamidzic, în 2019, contra 14 milioane de euro. Iar impresarul său, Nedal Huoseh, sosit la Munchen pentru a negocia continuarea colaborării, a constatat că nu are cu cine să finalizeze înțelegerea convenită în mare parte cu oficialii tocmai puși pe liber.

Ioan Ovidiu Sabău nu continuă la U Cluj
U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău nu continuă la U Cluj

Impresarul lui Alphonso Davies: „Poate că e mai bine să așteptăm până-n 2024”

„Este o perioadă haotică la Bayern Munchen. Nu sunt sigur ce se întâmplă și cu cine vom avea de-a face”, a declarat Huoseh tabloidului Bild, referindu-se la viitoarele sale contacte. 

El s-a arătat îngrijorat de întreaga situație: „Se pare că există prea multă instabilitate și incertitudine cu privire la conducerea clubului. Poate că este mai bine să așteptăm până în 2024 și să vedem cum evoluează lucrurile cu clubul înainte de a semna un nou contract”.

Incertitudinile lui Bayern: Benjamin Pavard, Ryan Gravenberch, Joao Cancelo

De serviciile lui Davies, al cărui contract expiră în 2025, sunt interesate mai multe cuburi de top din Europa, în frunte cu Real Madrid și Manchester City. Potrivit cotidianului Marca, Carlo Ancelotti și-l dorește pentru flancul stâng al apărării.

70 de milioane de euroeste cota de piață a canadianului Alphonso Davies pe piața transferurilor

Canadianul nu e singurul jucător sub semnul întrebării la Munchen. Fundașul dreapta Benjamin Pavard e tentat să plece la Milan, Ryan Gravenberch, nemulțumit că joacă puțin, ar pleca în Anglia.

De asemenea, încă neclară este situația lui Joao Cancelo. Bayern l-a împrumutat de la City până la finele sezonului în curs, dar nu s-a luat deocamdată o decizie în privința unui transfer defintiv. Potrivit cotidianului catalan Sport, englezii și-ar fi redus pretențiile, de la 70 de milioane de euro la numai 40 de milioane.

Citește și:

Borussia Dortmund pregătește 3 transferuri pentru a uita de trauma titlului pierdut

Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită » Cât ar câștiga în următorii doi ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează