INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Borussia Dortmund pregătește 3 transferuri pentru a uita de trauma titlului pierdut » Ce se întâmplă cu Jude Bellingham

Borussia Dortmund pregătește trei transferuri. Foto: Imago Images
Borussia Dortmund pregătește trei transferuri. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 09:41 / Actualizat marti, 30 mai 2023 10:21

Borussia Dortmund și i-a asigurat pe Ramy Bensebaini (28 de ani, Monchengladbach) și pe Edson Alvarez (25, Ajax). Ar mai putea veni Ivan Fresneda (18, Real Valladollid), de care se interesează și Arsenal. În schimbul lui Bellingham, Real Madrid le-a propus galben-negrilor 100 de milioane de euro și mijlocașul Brahim Diaz (23).

Șefii Borussiei Dortmund au trecut repede peste trauma ratării titlului. Și lucrează deja pentru a pune bazele sezonului viitor. Clar este că antrenorul Edin Terzic și directorul sportiv Sebastian Kehl rămân în funcții. Iar la fel de clar e că mijlocașul Jude Bellingham pleacă la Real Madrid.

Ăsta e Gigi Becali: a cheltuit cel mai mult la juniori, dar n-a luat niciun titlu » FCSB, eșecuri pe linie și la tineret
FCSB
Ăsta e Gigi Becali: a cheltuit cel mai mult la juniori, dar n-a luat niciun titlu » FCSB, eșecuri pe linie și la tineret

Prețul lui Bellingham este de 100 de milioane de euro plus Brahim Diaz

Accidentat, englezul n-a putut juca sâmbătă, în dezastrul cu Mainz (2-2), dar a împărțit cadouri de bun rămas coechipierilor și angajaților clubului. Unuia dintre aceștia i-a oferit gheata sa, cu autograf! 

Potrivit tabloidului Bild, în week-end, responsabilii clubului au negociat cu reprezentanții lui Real Madrid suma transferului. Ar fi vorba de 100 de milioane de euro, plus mijlocașul Brahim Diaz, 23 de ani, împrumutat în 2022/2023 lui AC Milan.

Cu banii pe care-i va primi în schimul lui Belligham, Borussia vrea să cumpere, potrivit Bild, „numai jucători care ar putea ajuta pentru ca echipa să nu mai treacă printr-o traumă asemănătoare celei trăite acum, când a scăpat titlul printre degete în ultima etapă, pe teren propriu”.

Edson Alvarez o costă 35 de milioane pe Borussia Dortmund

Prima achiziție a fost deja bifată: fundașul Ramy Bensebaini (28 de ani), aflat la final de contract cu Borussia Monchengladbach. Algerianul îl va înlocui pe flancul stâng al apărării pe Raffael Guerreiro (29), care n-a dorit să-și prelungească acordul scadent la 1 iulie.

Mexicanul Edson Alvarez (25) urmează să semneze cât de curând. Mijlocașul vine de la Ajax Amsterdam, cu care Dortmund s-a înțeles deja asupra prețului. El poate juca în linia mediană, în centrul apărării și costă 35 de milioane de euro.

Ivan Fresneda (18 ani), de la Real Valladolid, este prevăzut pentru flancul drept al apărării. Borussia are însă concurență serioasă pentru talentatul fundaș spaniol, dorit și de Arsenal.

Citește și:

9 detalii de la Dinamo - FC Argeș 6-1 » Imagini din vestiar, „tricoul-șampanie” al lui Bani, detaliul de la pauză

Pe cine au evidențiat Florin Prunea și Ilie Dumitrescu după Dinamo - FC Argeș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  30 Mai 2023, 11:30

Szoboszlai de la Leipzig si ghanezul Kudus de la Ajax sunt printre cei mai buni playmakeri din lume la varsta lor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează