INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Răzvan Marin, prăbușit în Italia! Inclus în cea mai slabă echipă din Serie A după 11 etape! Și cota lui a luat-o la vale

Răzvan Marin, la a doua victorie a lui Empoli în acest sezon de Serie A, 2-0 cu Fiorentina Foto: Imago
Răzvan Marin, la a doua victorie a lui Empoli în acest sezon de Serie A, 2-0 cu Fiorentina Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 15:35 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 16:00

Într-un sezon în care nici nu a înscris, nici nu a pasat decisiv, Răzvan Marin (27 de ani, Empoli) a fost trecut de italieni în „11”-le cu cea mai mică medie a notelor în primele 11 etape din Serie A.

Nu doar George Pușcaș, care nu reușește să înscrie și să se impună în Serie A, e un motiv de îngrijorare pentru Edi Iordănescu la națională. Răzvan Marin e alt caz care îl neliniștește pe selecționer înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile Euro 2024.

Griji pentru națională » Echipa la care s-ar putea transfera George Pușcaș, atacant în cădere liberă, fără gol de 8 luni
ITALIA
Griji pentru națională » Echipa la care s-ar putea transfera George Pușcaș, atacant în cădere liberă, fără gol de 8 luni

Răzvan Marin are doar 5,60 media notelor în primele 11 etape din Serie A

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani, aflat la al 4-lea sezon în elita fotbalului italian, nu își găsește încă ritmul potrivit la Empoli în această toamnă. Titularizat de nouă ori în 11 etape (o dată a intrat în joc ca rezervă și a rămas pe bancă un meci întreg la 0-7 cu AS Roma) de ambii antrenori ai toscanilor, Paolo Zanetti la început, apoi de Aurelio Andreazzoli, Marin nu a influențat prea mult jocul echipei.

50de selecții are Răzvan Marin la echipa națională, ultima la 4-0 cu Andorra, meci în care a marcat al 3-lea gol ca ”tricolor”. A debutat pe 8 octombrie 2016, înscriind la 5-0 cu Armenia

Zero goluri, zero pase decisive în zece partide disputate în Serie A 2023-2024. „Tricolorul" tocmai a fost inclus de site-ul peninsular Tuttomercatoweb în cel mai slab „11" al acestui start de stagiune, ales după media notelor primite până acum. Răzvan are 5,60! O formație în care șapte jucători sunt de la Salernitana (3), Empoli (2) și Fiorentina (2).

Cota lui Răzvan Marin a scăzut cu 10 milioane în doi ani, pierzând 3 milioane în cinci luni!

Marin nu a mai dat un assist în prima divizie italiană din 4 mai, de la 3-1 cu Bologna în etapa a 33-a. În acea zi, a reușit chiar două pase decisive.

El așteaptă să înscrie în Serie A de la jumătatea sezonului precedent. Pe 28 ianuarie, a marcat pentru 2-0 la Empoli - Torino 2-2, confruntare în care a avut și un assist.

Cota lui Marin a scăzut dramatic în ultimul timp, de trei ori în doi ani! În iunie 2021, când era la Cagliari, valora 15 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.de. Astăzi, internaționalul nostru e estimat la numai 5 milioane, scăzând din vară (iunie) până acum cu trei milioane!

701minute a jucat Răzvan Marin în acest sezon de Serie A la Empoli, o medie de 70,1 minute pe meci

2este numărul partidelor în care Răzvan Marin a fost integralist în actuala stagiune la Empoli în Serie A (0-1 cu Verona, 0-3 cu Bologna)

Răzvan Marin, în cea mai slabă echipă în Serie A după 11 etape

Josep Martinez (Genoa, 5,85*) - Adam Marusic (Lazio, 5,50), Norbert Gyomber (Salernitana, 5,45), Nikola Milenkovic (Fiorentina, 5,55), Domagoj Bradaric (Salernitana, 5,27) - Antonio Candreva (Salernitana, 5,70), Walace (Udinese, 5,64), Razvan Marin (Empoli, 5,60) - Cyril Ngonge (Hellas Verona, 5,65), M'Bala Nzola (Fiorentina, 5,50), Matteo Cancellieri (Empoli, 5,70). * Media notelor primite pe Tuttomercatoweb.

Citește și: 

Dan Petrescu s-a făcut de râs în Liga Campionilor Asiei » Eșec în fața „marinarilor” din Singapore
Liga Campionilor Asiei
Dan Petrescu s-a făcut de râs în Liga Campionilor Asiei » Eșec în fața „marinarilor” din Singapore
Noua stea a Ligii Campionilor! Supergoluri două etape la rând » Van der Vaart e convins: „Ar putea fi cel mai bun din lume
Steaua Roșie - RB LEIPZIG 1-2
Noua stea a Ligii Campionilor! Supergoluri două etape la rând » Van der Vaart e convins: „Ar putea fi cel mai bun din lume"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  08 Noiembrie 2023, 18:54

Gigi il place mult si il va aduce la fcsb langa Chiriches si Rotariu.

nikomunie
nikomunie  •  08 Noiembrie 2023, 16:23

Asta fotbalist?niciodata.eventual un fugaret dupa minge,care habar nu are cum si ce trebuie są faca pe un teren de fotbal.oricum 5 mil e o suma astronomica Ła ce presteaza el pe teren

Vezi toate comentariile (2)
Comentează