INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Rio Ferdinand a numit cele două echipe care pot opri supremația lui Manchester City în Liga Campionilor

Rio Ferdinand (45 de ani) crede că doar Real Madrid și Bayern Munchen o pot încurca pe Manchester City în drumul spre apărarea trofeului în Liga Campionilor. +17   FOTO
Rio Ferdinand (45 de ani) crede că doar Real Madrid și Bayern Munchen o pot încurca pe Manchester City în drumul spre apărarea trofeului în Liga Campionilor.

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 15:08 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 15:11

Rio Ferdinand (45 de ani) crede că doar Real Madrid și Bayern Munchen o pot încurca pe Manchester City în drumul spre apărarea trofeului în Liga Campionilor. 

Manchester City, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, a început perfect și actuala ediție. Are victorii pe linie în grupa G și a obținut deja biletul pentru optimile de finală. 

Ilie Dumitrescu, lăsat mască de omul serii din Liga Campionilor: „Ce o mânca băiatul ăsta?!”
RECORD
Ilie Dumitrescu, lăsat mască de omul serii din Liga Campionilor: „Ce o mânca băiatul ăsta?!”

Rio Ferdinand, fostul fundaș al marii rivale Manchester United, crede că doar două formații pot sta în calea trupei pregătite de Pep Guardiola.

Rio Ferdinand: „Doar Manchester City are o echipă completă”

„Real Madrid are o relație specială cu această competiție și niște jucători fantastici. Jude Bellingham e în mare formă. Ar fi o echipă care merită menționată. Cred că linia ofensivă a lui Bayern Munchen poate provoca probleme oricui, mai ales la rata de goluri pe care o are Harry Kane. 

Dar niciuna dintre participante nu are pachetul complet, peste tot găsești minusuri. Doar Manchester City pare o echipă completă”, a spus Rio Ferdinand, potrivit Daily Mail.

Cotele la câștigarea Ligii Campionilor:

  • Manchester City - 3,15 
  • Bayern Munchen - 6,00 
  • Real Madrid - 8,00 
  • FC Barcelona - 11,00 
  • Arsenal - 12,00 
  • PSG - 16,00 
  • Inter - 20,00 
  • Atletico Madrid - 25,00

VIDEO. Pep Guardiola, după calificarea în „optimile „Ligii Campionilor”

Încă nu ne-am terminat treaba în grupă. Ok, ne-am calificat mai departe. Încă mai avem treaba, trebuie să terminăm pe prima poziție. E mai bine să joci manșa retur a optimilor de finală pe teren propriu. Acasă simțim un plus de încredere.

Nici nu am discutat în prealabil cu Haaland. L-am văzut la antrenamentul din ziua premergătoare meciului. Am văzut cât de bine se mișcă și că are o stare bună de spirit. Erling e foarte important pentru noi. Când meciul a fost rezolvat, i-am permis să se odihnească înaintea partidei cu Chelsea de duminică
- Pep Guardiola, manager Manchester City

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Xavi își critică elevii după eșecul cu Șahtior: „Unul din cele mai proaste meciuri făcute de noi în ultimii ani. Este rușinos!”

Thomas Tuchel a dat detalii de culise despre revenirea lui Manuel Neuer la Bayern + ce l-a impresionat cu adevărat la Harry Kane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează