INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - FC BARCELONA 1-0

Xavi își critică elevii după eșecul cu Șahtior: „Unul din cele mai proaste meciuri făcute de noi în ultimii ani. Este rușinos!”

Xavi, antrenor FC Barcelona. 
Foto: Imago +17   FOTO
Xavi, antrenor FC Barcelona. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 08:27 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 08:51

Antrenorul celor de la FC Barcelona, Xavi (43 de ani), a criticat prestația elevilor lui din meciul contra ucrainenilor de la Șahtior Donețk, scor 0-1, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor. 

Campioana în exercițiu a Spaniei a cedat în fața lui Șahtior Donețk într-o partidă disputată în Germania, la Hamburg. Ucrainenii au ajuns la 6 puncte adunate și ocupă locul al treilea în grupă, cu numai 3 sub FC Barcelona și FC Porto, iar calculele calificării se complică cu două etape înainte de final. 

Pepe a doborât un nou record în Champions League » Ce performanță a bifat starul portughez
FC PORTO - ANTWERP 2-0
Pepe a doborât un nou record în Champions League » Ce performanță a bifat starul portughez

La finalul meciului din Germania, Xavi, antrenorul catalanilor, s-a arătat nemulțumit de prestația elevilor lui. Fostul mijlocaș a spus că fotbaliștii Barcelonei au făcut una din cele mai proaste partide din ultima vreme. 

Xavi, nemulțumit după ce FC Barcelona a fost învinsă de Șahtior: „E unul din cele mai proaste meciuri făcute de noi în ultimii ani”

„Ne aflăm într-un moment foarte prost. Avem momente în care nu știm cum să jucăm, cum să avem posesia, cum să atacăm. 

Meciul din seara asta (n.r. - marți) e unul din cele mai proaste făcute de noi în ultimii ani. Trebuie să recunoaștem că trecem printr-o pasă proastă. Este rușinos pentru noi, dar vom continua să luptăm. 

Totul depinde de noi. Următorul meci va fi acasă, cu FC Porto. Dacă ne impunem, suntem calificați din punct de vedere matematic în optimi”, a afirmat Xavi, conform Marca

Xavi: „Am ratat oportunitatea de a ne califica încă de acum în optimi”

„După doi ani în care nu am reușit să ne calificăm în optimi, am ratat această oportunitate încă de acum. Este cel mai inoportun moment posibil. 

Sunt multe lucruri de pus la punct la echipă. Nu trebuia să dăm greș azi (n.r. - marți), dar am făcut-o”, a mai zis Xavi, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Gică Hagi: „Înainte, noi aveam bugete de 8 milioane de euro, iar Barcelona și Real de 80. Acum, noi avem același buget, în timp ce ei au un miliard”

Citește și: 

Revanșa atacanților » Milan a obținut o victorie uriașă cu PSG și complică „grupa morții”

Thomas Tuchel a dat detalii de culise despre revenirea lui Manuel Neuer la Bayern + ce l-a impresionat cu adevărat la Harry Kane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  08 Noiembrie 2023, 19:50
Postat de danglumetu pe 08 Noiembrie 2023, 18:18

umbra echipei de odinioara! o mare teapa pt lewandowski care n-are servitori spre deosebire de haland si keane! si real e tot pe acolo!

Pedri nu joacă, Dembele a plecat - exact oamenii care îi dădeau assist-urile.

contrabas3
contrabas3  •  08 Noiembrie 2023, 18:37

Pariurile sportive distrug fotbalul. Trebuie să iasă și Barcelona cumva din datorii.

danglumetu
danglumetu  •  08 Noiembrie 2023, 18:18

umbra echipei de odinioara! o mare teapa pt lewandowski care n-are servitori spre deosebire de haland si keane! si real e tot pe acolo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează