FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costin Lazăr: "Ar trebui să mai jucăm o dată cu Franţa ca lumea să vină la stadion"

Costin Lazăr evoluează la PAOK Salonic
Costin Lazăr evoluează la PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 15:14

Mijlocaşul formaţiei PAOK Salonic, Costin Lazăr, crede că "Naţional Arena" s-ar umple din nou doar dacă România ar juca din nou cu Franţa, şi spune că este posibil ca Luxemburg să obţină un rezultat pozitiv în faţa Bosniei, în deplasare.

"Şansele de calificare, din cîte ştiu, sînt destul de mici, dar noi tot sperăm. Sperăm că cîştigăm ambele meciuri, să fim pe un drum bun şi apoi vedem ce se va întîmpla. N-ar fi o minune ca Bosnia să se împiedice în Luxemburg. În fotbal orice e posibil şi echipele mici au început să se ridice.

Ar trebui să mai jucăm o dată cu Franţa ca lumea să vină la stadion. Nu mai e o miză aşa de mare pentru spectatori, nu prea mai prezintă interes acest meci cu Belarus. Oricum, cred că pe Naţional Arena e cel mai potrivit să jucăm.

Scandalul din arbitraj nu prea se vede pentru că nu mă uit la televizor. Am încercat să mă detaşez de scandalurile de la noi din ţară. Aş fi fost bucuros să fie şi jucători de la Rapid la lot, dar din păcate...", a spus Costin Lazăr la conferinţa de presă.

România va întîlni vineri seară reprezentativa Belarusului (21:30, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), meciul urmînd a se disputa pe "Naţional Arena".

Clasament Grupa D
1. Franţa 17p
2. Bosnia 16p
3. România 12p
4. Belarus 12p (9m)
5. Albania 8p
6. Luxemburg 4p (9m)
Programul meciurilor: România - Belarus, Bosnia - Luxemburg, Franţa - Albania (vineri), Franţa - Bosnia, Albania - România (11 octombrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zaqqq
zaqqq  •  03 Octombrie 2011, 17:29

Costine, nu adversarul e problema!!! Voi sunteti!!!! Daca ati juca altceva si ati fi cu adevarat fotbalisti, am veni multi chiar daca jucati cu franta sau cu luxemburg...asa insa va meritati soarta, asa cum va doare in cur de noi si de asteptarile noastre asa ne doare si pe noi in cur ca aveti meci!!!

vladutz13
vladutz13  •  03 Octombrie 2011, 14:31

Nu prea au ce rapidisti sa vina la lot.... cei mai buni sunt straini: Marcos Antonio, Bozovici, Rui Duarte.... altfel cine sa vina? Roman in locul lui Torje? sau Deac in locul lui Sanmartean??? sa fim seriosi. Doar Pancu putea fi selectionat.... dar are totusi 33-34 de ani, o sa mai poata el juca la urmatorul turneu final? in 2014??? ma indoiesc....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează