FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Costin Lazăr prefaţează duelul cu Ungaria: "N-avem forţa lor, trebuie să-i dominăm prin inteligenţă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 21:39

Costin Lazăr, mijlocaşul lui PAOK Salonic, va rata "dubla" naţionalei cu Ungaria şi Turcia, contînd pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Sper să fie într-o formă proastă la meciul nostru sau să fim noi într-o formă foarte bună. Noi nu avem forţa ungurilor, nu sîntem aşa puternici din punct de vedere fizic, noi trebuie să dominăm prin inteligenţă la acest meci”, a spus Costin Lazăr pentru Dolce Sport.

Meciul dintre România şi Ungaria va avea loc vineri, de la ora 21:00, liveVIDEO pe Antena 1, GSP TV şi GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dicon
dicon  •  01 Septembrie 2013, 22:04
Postat de apokalyps pe 01 Septembrie 2013, 18:50

vorbea de forta fizica....doamneeee,cu cine m-ai facut compatriot?...

Dumnezeu te-a facut compatriot cu niste oameni carora nu le-a cerut parerea in prealabil,asa ca nu-i cazul sa-ti faci probleme pentru asta.Daca,totusi,consideri ca esti o persoana deosebit de inteligenta,care nu se regaseste intr-o lume de neanteles,ai cateva solutii la indemana pentru rezolvarea problemei.Totusi,sa stii ca suicidul nu este acceptat de biserica.

apokalyps
apokalyps  •  01 Septembrie 2013, 18:50

vorbea de forta fizica....doamneeee,cu cine m-ai facut compatriot?...

dicon
dicon  •  01 Septembrie 2013, 09:55

Daca tipul asta se recunoaste inferior ungurilor inainte de a-i intilni,inseamna ca nu are ce cauta in "Nationala".Din pacate,cu selectia barbugiului,este greu sa iesim nesifonati din meciurile cu ungurii si turcii.Sunt doua echipe slabe,cu care ne distram cu ceva timp in urma,dar de vreo 20 de ani avem virusi care ne saboteaza fotbalul,asa ca avem nevoie neaparat de un antivirus puternic care sa decontamineze fotbalul nostru si sa-l ajute sa fie acolo unde a fost.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează