FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Propunerea lui Cristi Borcea pentru postul de selecționer: „Cel mai bun, atât intern, cât și extern. Conectat non-stop la fotbal”

Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, l-ar vrea pe Cosmin Olăroiu (52 de ani) în postul de selecționer al primei reprezentative.
Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, l-ar vrea pe Cosmin Olăroiu (52 de ani) în postul de selecționer al primei reprezentative.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 22:12 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 22:26

Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, l-ar vrea pe Cosmin Olăroiu (52 de ani) în postul de selecționer al primei reprezentative. 

Mirel Rădoi (40 de ani) va pleca de la cârma naționalei după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din grupa de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Ar putea lăsa echipa în fața unui baraj complicat. 

Cristi Borcea, fostul șef dinamovist, nu vrea să revină în fotbal, dar e la curent cu tot ce mișcă. E de părere că singurul om care ar putea duce la bun sfârșit campania este Cosmin Olăroiu. Liber de contract în acest moment, antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi însă în negocieri avansate cu Sharjah, club de primă ligă în Emiratele Arabe Unite. 

Cristi Borcea îl vrea pe Cosmin Olăroiu la națională: „L-am văzut cum lucrează”

„Avem încredere în Mirel Rădoi. Cel mai bun antrenor la ora actuală, atât intern, cât și extern, este Olăroiu. Eu l-am văzut cum lucrează, am fost prin Dubai. 

Olăroiu e conectat 24/24 la fotbal. Și când te duci la masă, și dacă joci o tablă, și dacă stai în piscină, el numai de fotbal vorbește. Dacă Rădoi pleacă, singurul care ne poate califica este numai și numai Olăroiu”, a spus Cristi Borcea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Mirel Rădoi l-a propus tot pe Olăroiu: „Nu poate fi altcineva” 

Întrebat cine ar fi omul potrivit pentru a-l înlocui, Mirel Rădoi a rostit un singur nume: „Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Glumesc. Eu mi-aș da nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Altă problemă pentru Mirel Rădoi! » După Mitriță, încă un „tricolor” s-a accidentat și este incert pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein

Cristi Borcea: „Dinamo n-are niciun viitor! Deconectezi aparatele și gata” + Recunoaște că s-a implicat la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  30 Octombrie 2021, 08:55

Da da. Tineti minte 7 cuvinte: PIȚURCĂ... Restul sunt pe dinafara.

injunghiatu
injunghiatu  •  30 Octombrie 2021, 08:03

Pana si pelinel e geloasa pe cum arata acum borcica..saracul, la cata minte are, chiar a luat in serios porecla de Shakira primita acum cativa ani.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  30 Octombrie 2021, 05:51

Spock ???? Ar vrea el ....in poza asta e "pensat"..."parfumat"...si proaspat aterizat de la "mani-pedi"....habar nu am daca am vazut vreodata asa "***" cu multi copii....ma rog, nu am prea mers prin suburbii.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează