FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA 1-1

EXCLUSIV // VIDEO „Tricolorul” făcut praf în direct: „Inexistent, nota 4! N-a avut nicio realizare!”

George Pușcaș, în plan îndepărtat, n-a prins cea mai inspirată zi la Helsinki / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +32   FOTO
George Pușcaș, în plan îndepărtat, n-a prins cea mai inspirată zi la Helsinki / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 17:12 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 01:17

George Pușcaș nu scapă de critici pentru modul în care a tratat una dintre mariile ocazii ale României din finalul partidei cu Finlanda, încheiată 1-1. Invitat la GSP Live, Cristi Bud (37 de ani), ex-campion cu CFR Cluj, fost atacant important în prima ligă, nu l-a menajat sub nicio formă pe vârful „tricolorilor”.

În minutele de final ale partidei din finlanda, vârful lui Genoa a irosit un contraatac periculos al „tricolorilor”, încurcându-se în driblinguri la o fază pe care putea scrie gol. În poziție de 2 contra 1, Pușcaș a refuzat să deschidă jocul în lateral, spre Cordea, fiind deposedat de un fundaș finlandez după ce a încercat un dribling în plus.

Acuzaţie șocantă! » Doi „tricolori” ar fi refuzat convocarea la națională: „Știu din surse sigure, nu au mai vrut să vină”
ROMÂNIA
Acuzaţie șocantă! » Doi „tricolori” ar fi refuzat convocarea la națională: „Știu din surse sigure, nu au mai vrut să vină”

Cristi Bud taxează egoismul lui Pușcaș: „Inexistent, nota 4! N-a avut nicio realizare”

„Pușcaș..inexistent, nu l-am văzut. Nota 4, pentru că trebuia să dea acea pasă simplă, de 10 metri. El era erou dacă o făcea, l-ar fi lăsat pe Cordea unu la unu cu portarul. Pușcaș era erou dacă dădea pasa, nu Cordea. Dar pentru faza respectivă…

N-a avut nicio realizare, n-a avut nimic. Putea să facă mult mai mult”, a declarat Cristi Bud, în studioul GSP Live, unde a analizat confruntarea de la Helsinki. 

Și eu zic tot nota 4! A primit câteva mingi în careu, niște centrări foarte bune, dar a fost static, nu a avut ritm. Putea să aducă un plus echipei, dar nu a făcut-o. 

- Victoraș Astafei, la GSP Live

4a primit Pușcaș și în caseta tehnică din Gazeta de azi

România, ultima în grupa de Liga Națiunilor. Suntem aproape de a retrograda în Liga C

În acest moment, echipa națională a României se află pe poziția a patra în grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Bosnia și Muntenegru.

Sub comanda lui Edi Iordănescu, prima reprezentativă a adunat numai 4 puncte din 15 posibile, având și un golaveraj negativ: 2 goluri marcate și 7 primite.

„Tricolorul” făcut praf în direct: „Inexistent, nota 4! N-a avut nicio realizare!”

Pentru ca România să nu retrogradeze în Liga C din Liga Națiunilor, elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să învingă Bosnia. Meciul are loc luni, de la ora 21:45, și este transmis pe Prima TV. De asemenea, partida poate fi urmărită și liveTEXT pe GSP.ro. O altă condiție pentru ca echipa națională să nu retrogradeze este aceea ca Finlanda să se încurce cu Muntenegru.

Cele mai tari imagini din confruntarea Finlanda - România, surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei

+28 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

Cei trei fotbaliști pe care Florin Răducioiu îi consideră vitali pentru echipa națională

Acuzaţie șocantă! » Doi „tricolori” ar fi refuzat convocarea la națională: „Știu din surse sigure, nu au mai vrut să vină”

Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Nu am văzut niciodată un selecționer care să se roage de toată lumea să rămână la națională”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
necion
necion  •  25 Septembrie 2022, 04:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Argon
Argon  •  24 Septembrie 2022, 22:02

Cum sa cistige RO?! Obisnuiti cu pasele pe sus de la portar la portar, cu suturi de la 16m spre poarta la intimplare, cu ochii inchisi. Unde ne este jocul cursiv de miute romanes? Vai de noi! Si la fotbal fara scoala fotbalistica specifica tarii. Fara vointa si cu lentoarea romaneasca nu exista viitor. Spaniolii sunt un exemplu de luat in consideratie, dar cine iese in fata sa o faca, cind de fapt exista alte interese financiare si de grup. Spania e Spania - cea mai buna, se pastreaza peste tot stilul lor de joc...de ce la noi antrenorul si conducerea fotbalului este multumita?! Timpul trece....

mattteo
mattteo  •  24 Septembrie 2022, 21:45

Tanase a fost si mai slab. Il notati mai bine pt ca a impins o minge din 6 metri???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează