FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Nu am văzut niciodată un selecționer care să se roage de toată lumea să rămână la națională”

Basarab Panduru.
FOTO: captură TV
Basarab Panduru. FOTO: captură TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 10:29 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 11:37

Basarab Panduru (52 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Steaua București, Benfica Lisabona, Xamax și FC Porto, în prezent analist TV, l-a criticat dur pe selecționerul echipei naționale, Edi Iordănescu (44 de ani). 

„Pandi” este de părere că fostul antrenor al celor de la FCSB și CFR Cluj se roagă de toată lumea pentru a rămâne pe banca tehnică a primei reprezentative.

Anunţul unui oficial al FRF în cazul lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu selecţionerul dacă naţionala retrogradează
Finlanda - România 1-1
Anunţul unui oficial al FRF în cazul lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu selecţionerul dacă naţionala retrogradează

Basarab Panduru: „A vorbit de patru ori în 3 minute despre speranță”

Basarab Panduru nu înțelege de ce Edi Iordănescu continuă să vorbească despre speranță, având în vedere jocul sub așteptări prestat de către elevii săi.

„A vorbit de patru ori în trei minute despre speranță. Nu cred că am văzut niciodată un selecționer să se roage de toată lumea să rămână la națională. Ok, pot să înțeleg, dar nu mi-a plăcut deloc aceste rugăminți”, a declarat Basab Panduru la Orange Sport.

Basarab Panduru: „Nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru”

Basarab Panduru l-a criticat pe selecționerul Edi Iordănescu pentru că a vorbit numai despre meciurile bune făcute în fața selecționatei din Finlanda, în urma cărora a obținut 4 puncte din 6 posibile, omițând să vorbească și despre partidele foarte slabe jucate în fața naționalei din Muntenegru. „Tricolorii” au pierdut de 2 ori în fața ex-iugoslavilor, 0-2 la Podgorica și 0-3 la București: 

„A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 și puteau să facă 2-0. E cam puțin pentru a putea spune dacă avem speranțe.Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru”, a mai precizat Panduru.

Basarab Panduru: „E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam”

Fostul internațional a mai spus și că meciurile făcute de echipa națională în această campanie de Liga Națiunilor sunt exact la ce se aștepta, reamintind că a spus tot timpul că în această grupă „tricolorii” sunt mai aproape din punct de vedere valoric de poziția a 4-a decât de prima: 

E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus și mai spun, suntem mai aproape de locul 1 în grupa asta sau mai aproape de locul 4? Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorți.
Niciodată nu te gândeai la locul 4, te gândeai la un loc 3, poate 2.
- Basarab Panduru

Citește și alte articole despre echipa națională:

Dumitru Dragomir, discurs aspru la adresa unui „tricolor”: „E lipsă de valoare!”

Florin Tănase îi ia apărarea selecționerului după Finlanda - România: „Trebuie să rămână, poate schimba faţa echipei naţionale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Septembrie 2022, 12:54

La națională se pun antrenori ( A2 ) exact după criteriile de la fcsb ,sa fie docili ascultători, umili ,toate aceste ingrediente ,ca de fapt ei sunt niște executanți mulțumiți ca au și ei o funcție oarecare !? După deviza ( Noi nu gândim, noi muncim !? Alți gândesc pt. noi ; Stoichiță, Burleanu ,etc !? ) Acuma toți încearcă sa ne explice ca ei de fapt joaca bine sant in graficul lor !? Care o fi ala numai ei știu ( scaunele și funcțiile!?)

ralffy_mr
ralffy_mr  •  24 Septembrie 2022, 12:44

Si cam sub ce asteptari joaca nationala Pandure, daca pe noi ne-au batut toti de la bataie cu Albania la euro incoace..ce asteptari ai tu ma Pandurule.. Nationala a jucat ok cu Finlanda, ca tu visezi holy grail prin studiouri TV, asta din cauza ca mai trebuie sa iesi si tu pe afara..prin iarba, mai antreneaza si tu... sau daca nu asculta ce zice Dan Petrescu..cel mai titrat antrenor din SupermamaLiga noastra! :-)

gicapuia
gicapuia  •  24 Septembrie 2022, 11:50

Iordanescu are un discurs de "proces verbal". Fara punct , fara virgula, cu un aer doct de zici ca e la examen. Si nu spune nimic. Ai senzatia ca ori noi ne-am uitat la alt meci ori el. Orice selectioner responsabil ar fi inceput cu : Aceasta ne e valoarea la acest moment ... , si apoi bla-bla-urile! Pina nu ne vom accepta si recunoaste conditia nu vom putea sa ne rederesam si sa incepem sa urcam. Acesta recunoastere, acceptarea rebuie facuta de toti : microbistii, suporterii, FRF-istii, LPF-istii, conducatorii, antrenorii, jucatorii, toata media, etc . TOTI! Altfel, vrajeala de 0 lei, nici macar de 2 lei!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează