FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cristi Chivu dezvăluie că a primit propunerea de a deveni selecționerul naționalei: „Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete”

Cristi Chivu (42 de ani), fostul fundaș al echipei naționale, a spus că a refuzat mai multe oferte din partea Federației Române de Fotbal, pentru ca acesta să devină selecționerul României. 
Foto: Imago
Cristi Chivu (42 de ani), fostul fundaș al echipei naționale, a spus că a refuzat mai multe oferte din partea Federației Române de Fotbal, pentru ca acesta să devină selecționerul României. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 08:49 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 13:41

Cristi Chivu (42 de ani), fostul fundaș al echipei naționale, a spus că a refuzat mai multe oferte din partea Federației Române de Fotbal, pentru ca acesta să devină selecționerul României. 

În prezent antrenorul Inter Primavera, Cristi Chivu a declarat că a declinat propunerile venite din parte oficialilor FRF, pentru că își dorește să lucreze zi de zi. Scopul lui este să ajungă să antreneze în Serie A. 

„Dubla” din Europa de al cărei rezultat depindem » Amenințare directă pentru cluburile din România în clasamentul coeficienților
COEFICIENȚI
„Dubla” din Europa de al cărei rezultat depindem » Amenințare directă pentru cluburile din România în clasamentul coeficienților

Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera: „Am primit mai multe oferte din partea Federației, pentru a deveni selecționerul naționalei” 

„Am primit mai multe oferte din partea celor de la Federația Română de Fotbal, pentru ca eu să preiau funcția de selecționer al echipei naționale. Am refuzat, pentru că vreau să lucrez în fiecare zi, nu să stau mai mult la birou. 

Vreau să devin un antrenor de succes în Italia. Am primit mai multe propuneri din România în ultimii ani, dar am refuzat, pentru că vreau să îmi continui treaba aici. 

Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete. Am refuzat, pentru că scopul meu e să ajung să antrenez în Serie A”, a spus Cristi Chivu, potrivit fcinternews.it. 

Cristi Chivu și-a început cariera de antrenor la juniorii lui Inter 

Cristi Chivu și-a început drumul în cariera de antrenor la grupele de copii și juniori de la Inter, în anul 2018. A avansat ușo-ușor, fiind avansat la echipele U17 (iulie 2019-august 2020), U18 (septembrie 2020-iunie 2021). 

Din iulie 2021, Cristi Chivu este „principal” la Inter Primavera (categoria U19), cu care a ieșit campion al Italiei, în sezonul 2021-2022. 

VIDEO. Ioan Becali, detalii fabuloase despre transferul lui Chivu la Roma: „Te duci în birou la Ronald Koeman, nu te pui în genunchi, nu te rogi”

Citește și: 

Fanii englezi cred că tragerea la sorți a fost trucată » Teoria conspirației după stabilirea „sferturilor” în Liga Campionilor: acuzațiile englezilor s-au înmulțit

Edi Iordănescu a anunțat „tricolorii” pentru meciurile cu Andorra și Belarus! Cine sunt cei 2 debutanți și marii absenți

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
costeltudor
costeltudor  •  20 Martie 2023, 06:48

Îmi pare rău , dar lui cristisor ii PUTE in România ! Bine ar fi sa NU mai fie băgat in seama !!!

mafa
mafa  •  18 Martie 2023, 14:56

Povestea unui hot lenes si al unuia care vrea sa ajunga mare antrenor ...!!!..."vreau sa muncesc zi de zi nu sa stau la birou"...Chivu & Iordanescu.

calinescu_
calinescu_  •  18 Martie 2023, 14:48

Lui CHIVU O SA-I FACA GIOVANI LOTUL SI SCHIMBARILE ....!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează